2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هم با ما شوخیش گرفته انگار پیارسال زلزله پارسال سیل امسال هم کرونا 😐😐😐

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
افرین عزیزم ب نظرم باید فک کنیم یه چالشه واسه اینکه بهداشتمونو ببریم بالا هرکی تو این چالش نتونه ک ...

بایدبتونیم رعایت کنیم

من نگران مردامون هستم،مردای ایران غیربهداشتی ترین موجودات زمینن

مردن وحشتناکه،ازاون وحشتناک تر اینه ک دکترای باوجدان نداریم بجنگن زنده بمونیم

عزیزم دکتر کاری از دستش برنمیاد، نه دارویی داره نه درمانی، همین که ریسک میکنه تو بیمارستان کار میکنه با جون خودش و خانواده اش بازی کرده

هیچکس به خودش نمیگیره همه تو خرید عیدن تو گروه مامانا گذاشتم کی میراره بچش بره مدرسه اکثراً میفرستن ...

منکه نمیفرستمش به درک که عقب موند این بیست روز مونده تاعید چیه دیگه جونش مهم تره تا درسش

بایدبتونیم رعایت کنیم من نگران مردامون هستم،مردای ایران غیربهداشتی ترین موجودات زمینن

اره بخدا منم همینطور

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
مردن وحشتناکه،ازاون وحشتناک تر اینه ک دکترای باوجدان نداریم بجنگن زنده بمونیم

مردن حقه بالاخره همه مون میمیریم

ولی با این کادر درمانی که داریم ‌و پزشکهامون که بالای نود درصدشون اهمیتی به جون ادمها نمیدن و ادم سالمو میکشن 

خدا به دادمون برسه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔