2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 135 پست

منم‌از مرگ‌نمیترسم ولی‌دوست ندارم با این بیماری بمیرم اینطوری همه میترسم حتی مراسممم نمیان😁

خدایا زندگی میکنم ب امید روزی ک خودت بادستای مهربونت عشقمو بهم بدی خدایا کمکم کن من از رحمت و ایمان تو مطمئنم میدونم با صبر و تحملم بالاخره بهش میرسم ۱۳۹۹.۶.۱۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سایت وزارت بهداشت نوشته ۷۵۰ نفر مشکوک

اینا از کدوم شهران چقد زیاد😲

کیه که رعایت کنه من پدالکل برمیدارم دستامو ضدعفونی میکنم مسخرم میکنن که چقدجون دوستی تو حتما میگیری😑😑

بچه ها تو کل دنیا که بیشتر از سی تا کشور درگیرش شدن تو این یک ماه فقط ۳نفر غیر از چین مردن

اما تو ایران تو یک روز ۴نفر مردن😨😨😨😨😨

خیلییییی وحشتناکه

خیلییییی وحشتناکه

خدا بهمون رحم کنه

حتی تو خود چین با این درصد بالا کشته نمیده

من خوندم استانی که قرنطینه شده ۷۰ میلیون جمعیت داره از این ۷۰ میلیون حدود ۱۰۰هزار نفر گرفتن که ۱۸هزار نفر خوب شدن و ۲۰۰۰نفر مردن

حالا مقایسه کنین با آمار ایران

تو یک روز ۱۳ نفر مبتلا ۴ نفر کشته یعنی حدود ۲۵ درصد😭😭😭😭

اینا از کدوم شهران چقد زیاد😲 کیه که رعایت کنه من پدالکل برمیدارم دستامو ضدعفونی میکنم مسخرم میکنن ...

غلط کردن،اهمیت نده،امروزبیرون رفتم ملت اصلاااااا رعایت نمیکننننن

ماسک ک هیچیی

اینا از کدوم شهران چقد زیاد😲 کیه که رعایت کنه من پدالکل برمیدارم دستامو ضدعفونی میکنم مسخرم میکنن ...

خب این بیماری یه جوریه ک وقتی خدایی نکرده کسی بگیره تمام کسایی ک باهاشون درارتباط هستن مبتلا میشن، من خودم نمیترسم اصلن، ولی برای پدرم نگرانم، نه کسی دیگه، پس از خودم مراقبت میکنم بخاطر  سلامت اطرافم،

بچه ها تو کل دنیا که بیشتر از سی تا کشور درگیرش شدن تو این یک ماه فقط ۳نفر غیر از چین مردن اما تو ا ...

میدونی چرررا

چون رعایت نمیکنن

ب شوخی کردن همه چیو