2777
2789
عنوان

خانمای باردارمیایدلطفا...

130 بازدید | 19 پست

بچه هافردامیرم تو۳۷هفته ان شالله..الان یک هفته اس قاطیه قاطیم..خیلی همه چیزرومخمه به همه چیزگیرمیدم دوس دارم شوهرموبزنم دخترم جیغ میکشه دودازسرم بلندمیشه..اصلاکسل شدم دلم میخادیکاری کنم اعصابج اروم بشه..بدترازاون شوهرم حقوق نگرفته هنوزدوشنبه قرار بگیره هیچی نخریدم برای خودم وشوهرودخترم...دکترم گفته هفته اول اسفندبیااگه شنبه ی دیگه دکتربرم طوری نمیشه..اصلاکفری ام..شوهرم حلقه موالان دوهفته اس داده جوش بزنن هنوزنیورده میگه طرف تهران نیست..انقدراین جیزامیادرومخم کفرم میگیره.بعداینجاتاپیک لباس عیدی میزنن.دلم میگه خدایاکی میخرم پس...اصلابهم ریختم دلم میخادخودم تنهاباشم تازایمان کنم اومدم همه چی مرتب باشه..چکارکنم اروم شم خیلی عصابم خورده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واسه خرید عید نکردی ناراحتی عزیزم

؟

ناراحت نباش عزیزم اتفاقا شما بعد عید خرید کن ک وزننتون کمتر میشه 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

هز بس قاطی هسی اعصاب منم قاطی کردی سر چیزای الکی چقد حرص میخوری گناه داره اون بچه الان برو یه چای دم کن بشین جلو تی وی بخور با بچت بازی کن با شوهرم مهربون باش بیچاره گناه داره 

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خرید عید نکردی ناراحتی عزیزم ؟ ناراحت نباش عزیزم اتفاقا شما بعد عید خرید کن ک وزننتون کمتر می ...

نه هیچی...اصلاوزن اضلفه نکردم سه کیلوبیشتراضافه نکردم.بعدم فقط کفش وشلوارمیخام بگیرم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هز بس قاطی هسی اعصاب منم قاطی کردی سر چیزای الکی چقد حرص میخوری گناه داره اون بچه الان برو یه چای دم ...

اخه همش میگم‌چرامن نبایدمثل بقیه همه چیزم سرجاش باشه

اسی پروفایل خودتی؟

نه‌گلم

سلام منم فردا میرم تو 37 هفته.... .وضعیتم بدتر از شماست....شوهرم سه ماهه زندانه.. توروخدا دعا کنید این هفته کارها جور بشه بتونیم بیارمیش بیرون موقع زایمان کنارم باشه

توروخدا هر کی پست رو میبینه خانم زهرا رو قسم بده به طفل شیرخواره کربلا... یه نظری به زندگیم بکنه دیگه دارم دق میکنم...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

شما تو ۳۷ هفته اینجوری شدید من از اول بارداری همینم😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
سلام منم فردا میرم تو 37 هفته.... .وضعیتم بدتر از شماست....شوهرم سه ماهه زندانه.. توروخدا دعا کنید ا ...

اخی باهمیم...

ان شالله یادمه تامیک قبلیمم گفتین.خداکمکشون کنه 

شما تو ۳۷ هفته اینجوری شدید من از اول بارداری همینم😅

واقعا؟خیلی بده

اخه همش میگم‌چرامن نبایدمثل بقیه همه چیزم سرجاش باشه

چون هیچ کس همه چیزش سرجاش نیست یه کم صبور باش عزیزم تو فقط به خاطر حاملگی کلافه شدی به این فکر کن چند روز دیگه نی نی رو بغل میکنی 

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه
سلام منم فردا میرم تو 37 هفته.... .وضعیتم بدتر از شماست....شوهرم سه ماهه زندانه.. توروخدا دعا کنید ا ...

انشالله تولد بچش حتما کنارشه. خدابزرگه گلم. خوش بحالتون من هفته سیزده و پنج روزم. کلی مونده 9ماه تموم بشه😪

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
چون هیچ کس همه چیزش سرجاش نیست یه کم صبور باش عزیزم تو فقط به خاطر حاملگی کلافه شدی به این فکر کن چن ...

قربونت برم ان شالله  شماهم باردارید؟