2777
2789

دوستان دو تا سوال :

چرا تو سنین 17-18 سالگی میبینیم که بچه ها دروغ های زیادی میگن. مخصوص تو روابطتشون !

دوم اینک علت خود بزرگ بینی ادم ا ریشه تو چی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما این دوران رو رد کردیم.... دروغ تو بند و بساطمون نبود!!!!!!!!!!

ی چیز جالب بگم. حتی الان که با دوستای قدیمی خودم صحبت میکنم. خیلیا میگن ما اون موقع الکی میگفتیم دوس پسر داریم و یا فلانی دوستمون داره. من خودم دهه شصتی م. یعنی اون موقع هم بوده و الان بیشتر شده 

تو این سن کلا اکثرا تو رویا سیر میکنن

من خودم ی دوستی دارم انقده دروغ میگه

اونم دروغ های شاخ دار

همه فامیلاشون پورشه و بی ام و دارن

حالا خودشون وضعشون معمووووووووووولییییی

همه فامیلاشون رتبه برتر کنکور

همه تو امریکا و المان ساکنن😒😒😒😒😒

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ی چیز جالب بگم. حتی الان که با دوستای قدیمی خودم صحبت میکنم. خیلیا میگن ما اون موقع الکی میگفتیم دوس ...

نه من نه دوستام هرگز دوروغ نمیگفتیم.....

بیشتر به تربیت بر میگرده و رفتار والدین.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
شما خودتون تو همین سن 17-18 سالگی هستید ؟

اره

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔