2777
2789

خودم چند تا خاطره دارم یکیش اینه که ی سال بنایی کرده بودیم دستمون خالی بود خواهر شوهرم ی روز اومد خونمون و ی شورت مردونه و ی جفت جوراب داد و گفت اینا رو برا داداشم خریدم تقریبا ی هفته مونده بود به روز مرد منم گفت خوب حالا لزومی نداره که بگم خواهرت داده خودم کادو میکنم میگم از طرف خودمه خلاصه روز مرد شدو من اینا رو کادو کردم و شوهرمم الکی تعارف تیکه پاره کرد که حالا تو این وضعیت راضی نبودم زحمت بکشی و منم هی می گفتم نه بابا قابل تو رو نداره و کی بهتر از تو و خلاصه خوش و خرم داشتیم پیش می رفتیم یهو زنگ خونه رو زدن دیدم خواهر شوهرمه گفت اومدم روز مردو به داداشم تبریک بگم کادو عه هم هنوز وسط بود یهو نگاش بهش خورد گفت عه داداش اینا رو دوست داشتی هفته ی پیش برات خریدم منو میگی ی نگاه به قیافه ی شوهرم کردم که اینجوری 😳 بود خودمم اینجوری😓شدم و تو دلم کلی بد و بیراه بع خواهر شوهرم گفتم  که نتونست زبون به دهن بگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه بدجنس😅خواهر چیکار داره شورت کادو بده ب داداشش!!

بعد ک رفت میگفتی دوستداشته بگه خودش خریده😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یبار مامانم برا روز مرد کارت بابامو گرفته بود سرویس قاشق خریده بود  

بابام قیافش اینجوری بود وقتی کادو رو دید  

هربار قاشقارو میبینه یکم میره تو فکر  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

یبارم از اینایی که موی بینی و گوشو باش میزنن براش خریدم تو بینیش گیر کرد همینطور اویزون شده بود با مکافات درش اورد می گفت تو دیگه روز مرد برام چیزی نخر راضی به زحمتت نیستم،😂

عالی بود خدایی روده بر شدم🤣🤣🤣🤣

من خاطره ی خاصی ندارم

من اولین کادوی روز مرد رو تو ماه عسل بهش دادم بعد از شام تو هتل گفتم برو بالا میخوام سوپرایزت کنم

اونم روده بر شده بود میگفت آخه این چه سوپرایزیه

رفتم از بغل هتل شیرینی خریدم با ادکلنی قبلا گرفته بودم بهش دادم

میخواست گل بخرم نزدیک هتل مون نبود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا