2777
2789
عنوان

میخوام ی دل سیر حرف دردودل کنم

123 بازدید | 10 پست

این قصه خیلی طولانیه شاید واقعا سنی نداشته باشم ولی دیگ ب تنگ اومدم دلم میخواست با یکی دردو دل کنم... من نامزد کردم با کسی ک خیلی دوسش داشتم (عقد نه) همه چیز تقریبا خوب پیش میرفت، پدر و مادرم شرطشون این بود ک بعد از دوسال عقد کنیم، ینی دو سال نامحرم باشیم... اوایلش اشکالی نداشت اما بعد از چهار ماه واقعا جونم ب لبم رسید همینطور نامزدم... حتی حق اینکع تا سرکوچه بریمو نداشتیم چون نامحرم بودیم... حق هیچییی نداشتیم ، صیغه محرمیت نمیخوندن میگفتن ما اینو قبول نداریم کم کم خانوادم با نامزدم سرد شدن و میگفتن ک اره این هوله و نمیدونیم دنبال چیه ک همش میگه محرم شدن... شاید من اشتباه میکنم ولی فک میکنم خانوادم یک درصد هم از عشق از ازدواج و هیچی درکی ندارن... خلاصه اینکه ب بهونه اینکع خیلی با تلفن حرف میزنیمو و این خیلی خونه ما میمونه در حالی ک نامحرمه ( هر دوماه یبار ، چهار روز خونه ما میومد و میخوابید) و اینکع خیلی اسرار ب عقد و محرمیت داره در صورتی ک هیچی نگفت بنده خدا جدامون کردن

استغفرالله 

خانواده ها گاهی مانع پیشرفتن

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدامون کردن ولی من تسلیم نشدم

الان هنوز مخفیانه باهم در ارتباطیم چون چاره ای نیس

قرار شد دانشگاه ک رفتم باهم بریم دادگاه از طریق قانون وارد شیم

من نمیدونم با این پدرو مادر چ کنم؟؟ هیچجوره راضی نیستن مامانم ب بابام گفته بود اگ ردش نکنی پسره رو من طلاق میگیرم... ینی کلا هیچ راهی نیس ک از طریق مسالمت امیز وارد شم... حالم ازشون بهم میخوره دیگ