2777
2789

دختر عممه خیلی نازه بنظر خودم..

ولی 3 سالی میشه ارتباط نداریم باهاشون سر عمم

از بچگی ازش ی واب مثبت میگرفتم 

بیاید عکسشو بزارم شماام بگید بنظرتون خوشگله یا به چشم من خوشگل میاد 

از پروفایلش برداشتم بیاید ببینید زود بردارم

بوره رنگ چشاش و موهاشو و...یکیه 🥺

به معنای واقعی ژن برتره 

موی پرپشت و خوش رنگ

قد بلند

پوست صاف

از بچگی بهش ی کوچولو حسودیم میشد سر اینا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سلیقم نیست اجزاش خوبه ولی نچسبه

خیلی به دل من میشینه ک🫠

یعنی زشته؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خوبه ولی چهرش ب دل نمیشینه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

خودتم نمیزاری؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

همه چیزش خوبه پوست رنگ‌چشم و مو ولی برای من جذاب نیست ب دلم نمیشینه

فکر کنم فقط به دل من میشینه 🥺

اگ ف ی ل تر اینا نباشه پوستش خیلی خوبه همه چیش ولی تو‌ دل برو نیست مورد پسند من نیست فیس جذابی ندار ...

نه از بچگی کلا سفید بود پوستش و صاف

شایدم الان بزرگ شده جوش و..زده باشه نمیدونم