2777
2789
عنوان

زیبااااییییی😍ترمیم بینی🤦

1293 بازدید | 81 پست

خوشگل خانمااااا📢📢📢

برای ترمیم بینی بعد از کلی تحقیق

یکشنبه نوبت عمل گرفتم

پیش دکتر کمال هادی

از کارش چیزی میدونید؟؟؟

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

اردبیل ؟

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو شنیده بودم اردبیل برای همین پرسیدم

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
عزیزم اسمشو شنیدم‌‌..ولی نمونه ندیدم ازش.منم دنبال دکتر برای ترمیم هستم‌‌انشالله که عالی میشی

خدا کنه...

دو سال دنبال دکتر خوب بودم و پیش ده تا دکتر رفتم

تا آخر دکتر هادی انتخاب کردم

دعا کنید که نتیجه مثبت بگیرم

خدا کنه... دو سال دنبال دکتر خوب بودم و پیش ده تا دکتر رفتم تا آخر دکتر هادی انتخاب کردم دعا ک ...

هزینش چقدره عزیزم؟!

بینیتون گوشتیه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هزینش چقدره عزیزم؟! بینیتون گوشتیه؟!

برای من ترمیم هست

عمل اول نیست

و نیاز به پیوند غضروف داره

هزینه ۲۰ میلیون شد

خدا لعنت کنه دکتری که این بلا رو سرم آورد

برای من ترمیم هست عمل اول نیست و نیاز به پیوند غضروف داره هزینه ۲۰ میلیون شد خدا لعنت کنه دکتری ...

اخی عزیزم انشاالله عالی میشی 

اسم دکتر قبلت چی بود ؟!

منم دنبال دکترم خیلی میترسم دکترم خوب نباشه 

اگه عمل کردی راضبثی بودی بهم میگی !؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اخی عزیزم انشاالله عالی میشی  اسم دکتر قبلت چی بود ؟! منم دنبال دکترم خیلی میترسم دکترم خوب ن ...

دکتر قبلی حبیب سهرابی بود 

خدا لعنتش کنه

گول شلوغی مطب و تبلیغات اینستا و تلگرامشو خوردم

فک کردم کارش خوبه

در صورتیکه فقط قیمتش کم بود و شلوغی برای همین بود

تو رو  خدا تو انتخاب دکترت دقت کن

اگه تهران میخای عمل کنی

بهترین دکترا

دکتر هادی

دکتر ظفرمند

دکتر امید ابراهیمی  هستن

و پایه قیمت از ۸ تومن هست به بالا

تو رو خدا گول قیمت پایین نخور

بینی خوب هست که ۵ سال بعد هم مشکلی نداشته باشه

استارتر عزیز لطفا بعد عملت میای نتیجه رو بگی...چون منم خیلی دنبال دکتر برا ترمیم هستم 

عزیزم فردا (یکشنبه چهارم اسفند) ساعت ۹ صبح عمل دارم

لطفا برام دعا کنید

حتما نتیجه رو میگم عزیزم