2777
2789
عنوان

خانومایی ک همسرشون خیلی روشون حساسن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 67 پست
منکه رفتم مشاوره الان گیر نمیده

چ خوب الان عکسمو گذاشتم پروفایلم با اینکه اظهار ناراحتی کرده  از بیرون بودن مو تو دانشگاه من هنوز برش نداشتم 😶

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤
شوهر منم حساس ولی واقعا به خاطر دوست داشتن زیاده.منم سعی میکنم رعایت کنم

ببخشیدا ولی ربطی ب دوس داشتن نداره اینا اعتقادات الکی و چرته 

اسمشو فقط گذاشتن دوس داشتن ک مارو خر کنن😐

دختری از جنس فمینیسم:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوست داشتن نیست خودم با خون و گوشت لمسش کردم 8 ساله گرفتار همچین مردی هستم عوض نشده ک نشده میدون ...

شوهر خودمم اینجوری بود منم حرفشو گوش میکردم.الان اصلا گیر نمیده حتی اجازه نداشتم تنها برم بیرون تا این حد .اما الان آزادم خودم رعایت میکنم

ببخشیدا ولی ربطی ب دوس داشتن نداره اینا اعتقادات الکی و چرته  اسمشو فقط گذاشتن دوس داشتن ک مار ...

من واقعا اینو حس میکنم.یعنی وقتی بعضی تیپا رو تو خ میبینم میگم چطور ممکنه همسر ادم آدمو دوست داشته باشه و بذاره همه ازش حظ بصر ببرن!

شما تو خونه ب نامزدتون اعلام میکنید میخواید شام یا ناهار بخورین؟یا مثلا میخواین برین حموم میگین ک ی ...

ن من اعلام نمیکنم خیلی روزا شده چن ساعتی مشغول بودم خبری نداشته ازم نگران شده تماس گرفته 

وای خدا چجوری تحملش میکنی من چون یدونه مانتو جلو باز پسندیدم گفت ن این نمیشه کلی ناراحت شدم  

من ک بعد نامزدی مانتو های جلو باز رو کنار گذاشتم خوشش نمیاد منم کنار اومدم 

من نامزدم بخوام جایی برم میگم همونطور ک گفتم تو خونه حرف میزنیم میخوام ناهار بخورم شام بخورم میگیم به هم حمام میرم میگم میرم حموم میخوام اینجور چیزا از سرش بیوفته دوس ندارم دیگ این رفتارارو به نظرتون برم مشاوره؟ 

من ک بعد نامزدی مانتو های جلو باز رو کنار گذاشتم خوشس نمیاد منم کنار اومدم 

اصلا بحثم جلو باز و بسته نیس موندم تو چجوری میتونی قبول کنی چون معلومه ب قول ترکا قلبی قره هس😑😑😑

به منم میگه حرفشم گوش نمیکنم میگه ۲۰باربهت گفتم گوش نمیکنی

اخه مگه خودشون گوش میدن 

بهم چندبار گفته دوست ندارم گردن گوشت پیدا شه مردا ببینن منم در مقابل گفتم منم دوست ندارم تو اینستا عکسا دخترا مردمو میبینی کیف میکنی