سلام دوستان من نزدیک ۱.۵ سال عقدم همسرم خیلی رو حجاب حساسه مثلا چند روز پیش ی عکس گرفتم تو دانشگاه اونو دید ی خورده موهام بیرون بود الان ۲ روز سرد صحبت میکنه باهام راهکار مناسب دارین ک از حساسیتش کم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه وقتی میدونی حساس باید رعایت کنی چون پذیرفتی دیگه...یعنی بابد از قبل حرفاتو میزدی الان وقت تغییر دادن نیست..کلا ازدواج نمیکنیم ک تغییر بدیم طرفمون رو
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تجربه من ثابت کرده این ادما درست نمیشن چون معمولن وقتی یه ادم با یه اعتقاد سالها زندگی کرده تغییرش سخته😣😐 خودمم با رلم فقط سر همین مسئله کات کردم:/یه سریاشون انقد مزخرفن که نگو فک میکنن فقط خودشون درست میگن احمقای بدرد نخور😒(البتع به نامزد شما توهین نمیکنم:))
بهترین راهکار برات طلاقه ... جدی میگم .. وگرنه تو جوونی پیرت میکنه از من گفتن بود ..
آدم یا باید طرفو بشناسه و بگه نه، یا قبول کنه، وگرنه بره درخواست طلاق بده بگن مشکلت چیه، بگه شوهرم میگه روسریتو بکش جلو!
درضمن اگر بحث نکنیم و انقدر گندش نکنیم، پیر نمیشیم
بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...