2777
2789
عنوان

خانما امشب دلم خیلی گرفته

253 بازدید | 34 پست

واقعا حالم بده نمیتونم قشنگ گریه کنم بغضم و بریزم بیرون وای خدا تمام عمرم طرد شدم و تنها بودم خستم 

چنسال پیش افسردگی گرفتم با کلی دارو و اینا یکم بعد ازدواج جون گرفتم البته اذیت شدما ولی افسردگیم برنگشت به اونصورت قبل ولی الان میترسم تازه پریودیمم عقب افتاده😪خیلی حرف میزنم یکیو ببینم با زبون مستقیم و غیرمستقیم به روم میارن که چقدر حرف میزنی پیام میدی و فلان یا سین میزنن جواب نمیدن خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمترحرف بزن که اذیتت نکننصب یه بی بی هم بزن

اره بخدا خودمم به همین نتیجه رسیدم با خودم حرف بزنم بنویسم بهتره تا اویزون مردم شم بهم توهین کنن بدتر پسم بزنن بریزم بهم مث امشب

خب خودتونم مطمئنین که زیاد حرف میزنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خب خودتونم مطمئنین که زیاد حرف میزنین

اره بابا کلا تنهام تو روز البته انتخاب خودمم بوده ها انقدر اسیب دیدم از ادما و اورثنیک دارم فاصله گرفتم از ادما تو دوست و این چیزام کلا ادم خوش شانسی نیستم اونجور که من صاف میرم جلو و مرام میذارم اونا نمیذارن کلا انگار ستاره سرد تو طالعمه ولی حس میکنم یکی و میبینم حرف میزنم بخصوص تو مجازی امروز دوستم که ارایشگره بی رودروایسی بهم گف ماشالله چقدر فعالی یکسره داری پیام میدی من دستم بنده دلم گرف غرورم له شد 

اره بابا کلا تنهام تو روز البته انتخاب خودمم بوده ها انقدر اسیب دیدم از ادما و اورثنیک دارم فاصله گر ...

خب کمتر حرف بزن و پیام بده ، بسته به حوصله و وقت طرف مدت زمان حرف زدن و پیام دادنتو تنظیم کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود