2777
2789
عنوان

خانما امشب دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست
ي چيزايي رو از ادما ديدم نميتونم فراموش كنم با ديدنشون تكرار ميشه واسم تو ذهنم و تا يكي دو روز بعد ع ...

عین من من با اومدن اسمشون برام تکرار میشه هرروز زندگیم تکرار میشه انقدر دارو خوردم کارا کردم که این فکرا مغزمو نترکونه حتی بخشیدمشون ولی میترسم چون ادم ساده دلی ام یجور از یاد ببرم بدیاشونو که دوباره بیان و بهم بدی کنن

عین من من با اومدن اسمشون برام تکرار میشه هرروز زندگیم تکرار میشه انقدر دارو خوردم کارا کردم که این ...

من حتي موقعيت مشاوره و روان پزشكم ندارم ولي حس ميكنم اوناهم نميتونن تغيير بدن چيزيو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اصلا پیام نمیدم مهم نی برام منکه مجبور شدم به تنهایی عادت کنم.

باز این  هم تصمیم خوبی نیس ، انسان چون نیاز به دوست داره اینه که شما باید یک اعتدالی بر قرار کنین و بر پایه اعتدال با دیگران ارتباط بر قرار کنین ، تا زمانی که این اعتدال بر قرار هست دوستی و ارتباط شما هم بر قرار و پایدار هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من حتي موقعيت مشاوره و روان پزشكم ندارم ولي حس ميكنم اوناهم نميتونن تغيير بدن چيزيو

ببین نمیدونم واقعا نمیگم کامل بی تاثیر بود ن بخصوص دارو 

ارومت میکنه افکارتو باز میکنه نشخوار فکری و کم میکنه

ولی لمستم میکنه خوابالوت میکنه عوارضای جانبی دیگه ای ام داره

ولی مشاور ن خیلی هرکسم نه من خودم تو نامزدی بابت اینکه خانواده همسرم خ کنترلگر و دخالتگر بودن و متلکی و حرفشونو گستاخانه میزدن منم ادم رودروایسی که هول میشم نمیتونم درلحظه جواب بدم رفتم مشاورای مختلف از این الکی هام نه استادای مطرح ولی حتی یکیشون نتونست منو درست راهنمایی بده و درکم کنه واقعا بدتر یا به روم اوردن که تو روابط بلد نیستی یا چون دوتا قرص افسردگی میخوری همه تقصیرا انداختن گردن من برچسب روانی بودن و ناسازگار بودن میخوره بهت دیگه

یا گفتن باید بسوزی و بسازی چون انتخاب خودت بوده 

یکی بمن نگفت بابا هیشکی حق نداره از مرزای تو عبور کنه و بتو بی احترامی کنه حق نداره کسی به روانت اسیب بزنه که شروع کنی به مصرف دارو و جنون

ببین نمیدونم واقعا نمیگم کامل بی تاثیر بود ن بخصوص دارو ارومت میکنه افکارتو باز میکنه نشخوار فکری و ...

اره عزيزم حرفتو قبول دارم ولي همون دارو هم موقت جواب ميده و بيشتر گيج ميشه ادم ما به يه جيزي نياز داريم كه كلا واسه هميشه خوب بشيم

شاید کسی نیست که در طول روز باهاتون صحبت کنهبعد یکی رو که می بینید دوست دارید راجع به خیلی چیزا باها ...

بله دقیقا همسرمم میاد خسته فوتبال فیلم حرفمو گوش میده ولی کلافه ام میشه میپیچونه منو😪😂

اره عزيزم حرفتو قبول دارم ولي همون دارو هم موقت جواب ميده و بيشتر گيج ميشه ادم ما به يه جيزي نياز دا ...

اره بابا تا قطع میشه یمدت بعد دوباره همون اش و همون کاسه چه بسا بدتر چون مغزت به مورفین عادت کرده که فقط بااون اروم شه 

بله دقیقا همسرمم میاد خسته فوتبال فیلم حرفمو گوش میده ولی کلافه ام میشه میپیچونه منو😪😂

ای جان. منم تقریبا همین طوریم

سعی کنید یکی رو پیدا کنید تو دوست فامیل اینا که شبیه خودتون باشه یا لااقل گوش بده فقط

ای جان. منم تقریبا همین طوریمسعی کنید یکی رو پیدا کنید تو دوست فامیل اینا که شبیه خودتون باشه یا لاا ...

والا با هرکی میخوام نزدیک شم یا دوره ازم یا مشغوله با زندگیش خیلی علاقه نشون نمیدن به رفت و امد نمیدونم چه حکمتیه اصلا ادم گنده دماغ و ازخودراضی نیستما حداقل تو جلسات اول روام خوبم