2777
2789
عنوان

بنظرتون چراخداواسه يه سرياميخادواسه يه سري نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
عزیز تو به این نتیجه نرسیدی خدا نمیتونه سرنوشت بنویسه پدر مادر مینویسن سرنوشت رو از پدر مادرت بخواد ...

😑

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
برای اینکه شما نشستی دست به دعا که معجزه بشه اما بقیه فکر میکنن امتحان میکنن ضرر میکنن تا بالاخره را ...

نه عزيزمن گفتم كه خيلي كاراروامتحان كردم نشده همش ضررباكلي فكروتحقيق شروع ميكنم استعدادمم خوبه ولي نميشه اصلانميگيره دعاميكنم ازخداميخام كه بشه ودعام نميگيره،،چراخب؟همش دپرس ميشم پشيمون ميشم و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمادرچیه...من فوق تخصص میشناسم با پدرکارگر..خودمون سرنوشت خودمونو میسازیم

عزیز پدر مادر سرنوشت میسازن خودتو قول نزن از هزار نفر یه نفر هم پیدا میشه اونم توست دایی یا عمویی به اونجا میرسه

نه عزيزمن گفتم كه خيلي كاراروامتحان كردم نشده همش ضررباكلي فكروتحقيق شروع ميكنم استعدادمم خوبه ولي ن ...

شاید داری راه تکراری که بقیه رفتنو میری یمورایی همون تقلید

خلاقیت باید داشته باشی تو هر کاری و دنبال خلق چیزای نو باشی

خخخخخخ مگه میشه الان پدر من معتادن من چه خاکی بریزم سرم چشمامو باز کردم دیدم اونطور بدنیا اومدم

اعتیاد پدر شما چه ربطی به شما داره؟ شما راه خودتو برو برای خودت کار کن و درامد داشته باش زندگی خودتو بساز

خخخخخخ مگه میشه الان پدر من معتادن من چه خاکی بریزم سرم چشمامو باز کردم دیدم اونطور بدنیا اومدم

خوب پدرت معتاده بتو چه؟ خودت بلند شو و پیشرفت کن . اینکه نمیشه توجیه . اتفاقا این تویی که ثابت کنی عرضه داری و بدون کمک کسی میتونی رو پات باشی

کاربر قدیمی هستم.   
اره واقعا😢 منم ارزو لباس عید برا خودم و بچم دارم ولی پول نیست😢

اين چه اسميه گذاشتي روي كاربريت؟همينجوري بيچارگي جذب ميكني،،بزارخوشبختوخوش شانس ،،ان شاءالله كه جورميشه شماهم لباس عيدميخري ،منم چون خيلي خريدعيدودوست دارم ولي خونمون جايي هست كه محيطش كوچيكه ومغازه داراازفرصت استفاده ميكنن شبه عيدقيمتاشون خيلي بالاست حيفم ميادپول بدم ،ازپاييزشروع كردم هرسري يه چيزي گرفتم گذاشتم كنارنوگذاشتم تاعيدبپوشيم درموردشون باهيچكسم حرف نزدم مثلايه سري پول داشتم همون پاييزمانتوهاي حراج تابستونويكي خريدم گذاشتم كنازبعدروسري وبعديك ماه پيش كيفموگرفتم ودوسه روزپيش كفشموواسه بچه هامم همينطورهرباريه چيزي گرفتم الان فقط خداروشكركشوگلسرامون مونده،،يه دفعه ميخاستم بگيرم نه پولشوداشتم نه دلم ميومد،،خواهرشوهرم وخواهرم گذاستن شبه عيدبخرن ديدن نميتونن اومدن مانتوهاي ساله قبله منووباروسري وكيف نوگرفتن سيزده روزعيدبپوشن فقط تنوع باشه واسشون شماازيال بعداينكاروكن بيخودي افسرده نشي من عيدجاي زيادي نميرم ولي چون ازبچگيم عاشق نوبودنه لباساي عيدم وخريدش الان دوساله دارم اينكاروميكنم خداروشكرخيلي خوبه ازلحاظ مالي اصلافشارنميادبهم