2777
2789
عنوان

بنظرتون چراخداواسه يه سرياميخادواسه يه سري نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
چه کارایی رو انجام دادی تا الان میشه توضیح بدی؟

ازبافتني گرفته تافروش لباس ولوازآرايشوآرايشگري كردن توي خونه و...لباس ارزون مياوردم تاچندماه به همه گفتم ارزون دادم مشتري جذب كنم بازپول نداشتن وقسطي بردن ويانميخريدن فروشم كم بود،بعدحرف پشتم دراومدچون محيط كوچيكه همه ميشناسيم هموحرفااذيتم كرديكي گفت بيچاره ميخادپول دربياره و....لوازم آرايش ارزون تزازمغازه اومدم بفروشم بازهمينطوربود،دوره هاي آرايشگري رورفتم كارم ازخيلي آرايشگاهها عالي ترهست بازپولي كه درميارم همون خرجه موادي كه خريدموميدادن دستمزدبه حدي كم كلاضرربودوكلاآدماي فقيرنيومدن پيشم،،بافتني ميكردم خوب نبود،يه بارم مجرديم رفتم يه جامنشي شدم صاحبه اونجاآدمه خوبي نبودپولموسروقت نميدادوآخرشم خيلي كم بهم دادوگفت ديگه نيازندارم بهت بعدرفتم جاي ديگه بازآدمه خسيس كه زورش ميومدپول بده،رفتم توي آرايشگاه كاركردم اصلاازتوضيح اينيكي ديگه خيلي اعصابم خوردميشه كلابقيه شونگم خيلي راحترم تازه واسه همشون كلي تحقيرميشدم كه آخي شوهرش سركارنميره اين بنده خداميخادپول دربياره و...الانم بادوتابچه كوچيك ميخام درآمدخونگيه پنهاني داشته باشم اصلاهيچي سرراهم قرارنميگيره ولي خب خيلياروميبينم كه اينجوري نيست زندگيشون وكلاراحت...

شاید داری راه تکراری که بقیه رفتنو میری یمورایی همون تقلید خلاقیت باید داشته باشی تو هر کاری و دنبا ...

خب بقيه دارن ازهمين راهه تكراري كلي درآمدكسب ميكنن خدافقط واسه من نخاست همون لباساولوازم آرايشوروسرياروكه من به هردري زدم كه بفروشم باسودكمتردوستام باسودبيشترراحت ميفروختن آرايشگريم خداروشكرخوبه وهمه خيلي راضي بودن ولي هرجاميرفتم واسه شاگردي ميگفتن نميخايم وشاگردداريم تخصص گرفتم بازجايي نخاستن كاركنم واسشون خودمم توخونه كاركردم پول خوب نميدادن مجبوربودم تخفيف بدم ديگه نميصرفيد،و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ مگه میشه الان پدر من معتادن من چه خاکی بریزم سرم چشمامو باز کردم دیدم اونطور بدنیا اومدم

اگه پدرشمامعتاده يكي ازاقوام من پدرش معتادبودوبعدم بخاطربدهكاري افتادزندان بامستمريه كميته امدادوكمك فاميل زندگي ميكردن درسشوخوندخيلي هم درسش خوب نبودولي ادامه دادوبامدرك فوق ديپلم يه جاي خوب استخدام شدوالان اينقدرموفقه حقوقه بالادركناركارش درسشوادامه دادالانم هنوزسرهمون كارهست برادرش هم باديپلم يه كارخوب بادرآمدخوب داره كلاهردوخداواسشون خاست راحت پوله حلال درميارنوپدرشون همچنان گندميزنه باوجوددوتابچه بزرگ بازچندوقته پيش رفته بودزندان 

ازبافتني گرفته تافروش لباس ولوازآرايشوآرايشگري كردن توي خونه و...لباس ارزون مياوردم تاچندماه به همه ...

با ی نفر شراکتی ی جا برای ارایشگاه اجاره کنید.هرکدوم ی کاری انجام بدید.خوبی ارایشگاه اینه ک بچه تون رو هم میتونید ببرید.توی اینستا برای ارایشگاه تون تبلیغ کنید مدل رایگان بیارید و از کارتون عکس و فیلم بگیرید.به آشناها و دوستا هم بگید به مناسبت افتتاح ی تخفیف کوچولو میدین.دم عید مشتری خوب میاد‌

اکثر ادمای پولدار دور اطرافم سالها تلاش کردن به این وضعیت رسیدن.اما تعداد کمی دیدم  که تو دو سه ...

ببين مشكل اصلي اينه كه هركاري كه به ذهنه من ميرسه سرمايه ي اوليه ميخادكه من ندارم ولي اطرافم ميبينم كه چقدرالكيوراحت موفقن،مثلايكي ازدوستام چندسال پيش همينجوري ازطريق دوستاي مدرسه اش عضويه كانال رنگ موتوي تلگرام ميشه بعدنگاه ميكنه ميبينه دارن آموزش ميدن بعدخودش يه گروهه جداميزنه بعدهمون آموزشاروكپي ميكرده ازهمون گروه توي گروهه خودش بعدكم كم همه فكرميكنن اين خودش كاررنگوبلده وبعدكلاس خصوصي مجازي ميذاره واسشون وچيزاي مهم رنگه موروكه كلاكپي بوده وبدونه هيچ تخصص عملي بهشون يادميده وهيچكسم خبردارنميشه استاديكي ديگه هست وايشون فقط كپي ميكنه ازيه گروه رايگان،،بعدالان به جايي رسيده اينقدراون مطالبوتكراركرده واسه گروههاي آموزشيه مجازيش كه تئوريش عالي شده كلي توي اينستادرآمدداره وكلي توي تلگرام فقط وفقط باآموزش مجازيه رنگه مو،،قابله توجه خانمي كه گفت پدرومادرسرنوشتوتعيين ميكنن بهتره بدونن ايشون پدرومادرخيييلي معمولي درحدضعيف دارن وفقط وفقط نگاه خداتوي زندگيش بوده

با ی نفر شراکتی ی جا برای ارایشگاه اجاره کنید.هرکدوم ی کاری انجام بدید.خوبی ارایشگاه اینه ک بچه تون ...

ببين عزيزم الان اينكاربنظرتون چقدرسرمايه ميخاد؟بهتره بدوني كه من متاسفانه يك ميليونم نميتونم الان هزينه كنم اينكاري كه شماميگي ازفانتزياي ذهنه خودمه يه روياي دست نيافتني شده واسم،،كارم خيلي خوبه يكي ازاقوام شوهرم بهم گفت هروقت آرايشگاه بزنم توروحتماميبرم كه كلامنصرف شدازآرايشگاه زدن،،خودمم بايدالان معموليش حدود٥٠تومن سرمايه به تنهايي داشته باشم تاهمچين اتفاقي بيوفته اطرافه مايه آرايشگاه كوچيكم بخام بگيرم ٦٠،٧٠تومن فقط رهنواجاره هست. ديگه دكوروموادووسايلم كه بايدحساب كني....بعدپسرمن ١سالشه پدرمادرمم فوت كردن خودم بايدنگهش دارم الان دنباله يه كارخونگيه پنهاني ام مثلايه خانومه توي اينستاگلسراي خيلي شيك درست ميكنه وكلي سفارشودرآمدداره ميگفت حتي خانواده همسرشم خبرندارن ازاينكارش بعدبهش گفتم راهنماييم كنه كه جوابمم نداد

خب بقيه دارن ازهمين راهه تكراري كلي درآمدكسب ميكنن خدافقط واسه من نخاست همون لباساولوازم آرايشوروسري ...

اولش سخته پول که در نمیاری هیچ از جیبم پول میزاری ولی نباید کم بیاری

ظاهرا شما روابط عمومیتم قوی نیست عزیزم چندتا کتاب بخون و اعتماد به نفستو زیاد کن روابط عمومیتو قوی کن تا بدونی چطوری مشتری جذب کنی چطوری بدون دلخوری حقتو بگیری و چطوری هر روز مشتریاتو زیاد کنی

مطالعه کن در این رابطه کتاب زیاد هست