2777
2789
عنوان

راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست
اگه بلد بودیم عضو انجمن زنان مظلوم نی نی سایت نمی شدیم😒

من کلا میرم میشینم با همسری پچ پچ میکننم و میخندم ،همیشه باالفاظ عشق جانم و اینا صداش میکنم ،حرف ک میزنن خودمو مشغول میکنم چیزی گفتن میگم جی جیزی گفتی ؟؟ 😁😁😁 هرچیز جدید بگیرن میگم وای فک کردم داشتی از قبل   فلان جا بهترشو ارزون میدادن 😁😁😁

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ازگوشت بدن اون میکنه!

اره بخدا شوهرم خودش ب نگاهش پی برد بمن گف مامانم چ بد نگا میکنه گفتم نریز بدش میاد گف تو بخوری چاق شی انگار خودم خوردم😃

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
ناقلا ماچهارتاجاری هستیم باورکن ازین خبرانیست خواهرشوهرام از ماچهارتا حسودیشون میشه ماجاریا باهم ...

خدا براهم نگهتون داره

جاری خوب نباشه باید خاهرشوهر خوب باشه

خاهر شوهر خوب نباشه جاری خوب باشه

بالاخره یکی این وسط خوب باشه آدم احساس تنهایی نکنه 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
جار ی من کارش اینه همش میگه آقا رضاگفتن امروز لباس میشوری با لباسشویی اتوماتیک دیگه غذانپز از بیرون ...

وقتی میگخ  باگوشیت  وربرئ انگار نمیشنوی  بگو چی گفتی و چیزیم گف لبخند ملیح بزن کونش میسوزه

وقتی میگخ  باگوشیت  وربرئ انگار نمیشنوی  بگو چی گفتی و چیزیم گف لبخند ملیح بزن کونش م ...

واچراخب 

من با لبخندگوش میکنم بعدشم میگم آفرین که آقا رضا قدرتونو میدونه. ازبس ازشماخوبی میبینه خوبی میکنه

اونم میگه ارههههه دیگه بعدم میره توفکر!😑😑😑

شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون ...

😁😁وای چ خوب

شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون ...

اخ مث من از من بادوم بود من ظرفاشم بهش نمیدم😂 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃