2777
2789
عنوان

راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست
اقا اگه شوهرتون به مادرش و برادراش و خواهرش که ازدواج کرده کمک کنه شما چکار میکنید دوستان ؟؟؟؟

بسته به اون خواهر و برادر داره

اگر متقابلا اهل کمک باشن عیبی نداره

ولی اگر از این زرنگ پندارها باشن به روش‌هایی که بلدم مانع میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا اگه شوهرتون به مادرش و برادراش و خواهرش که ازدواج کرده کمک کنه شما چکار میکنید دوستان ؟؟؟؟

باهمسرت صحبت كن بگو ما خودمونم نیاز داریم قانع میشه انشاءالله اگ همسرت باهات نبود هیچی وایسا خودش سرش ب سنگ بخوره

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
بسته به اون خواهر و برادر داره اگر متقابلا اهل کمک باشن عیبی نداره ولی اگر از این زرنگ پندارها باش ...

اصلا به روی خودشون نمیارن بعد تعجب میکنم این هزینه این ها کردن بعد یک ماه متوجه میشم اره شوهرم پولش داده .مثلا چکار میکنی ؟؟؟

همش کمک مالی بعد متوجه شید.دور از جون

الان که داره به مادرشینا کمک میکنه. اگه نداشتن ناراحت نمیشدم ولی وضع مالیشون خداروشکر بد نیست.

و من همچنان هیچ غلطی نمیتونم بکنم.

میگه بچه نمیخوام چون وقت و پول و حوصلشو ندارم. درصورتی که همه اینارو واسه ننش اینا داره.

بهش گفتم راضی نیستم 

باهمسرت صحبت كن بگو ما خودمونم نیاز داریم قانع میشه انشاءالله اگ همسرت باهات نبود هیچی وایسا خودش سر ...

مبگه باشه باز کار خودشون میکنه شوهرم خیلی دست به خرجش بالا و دست بده داره انهام میگیرن

مبگه باشه باز کار خودشون میکنه شوهرم خیلی دست به خرجش بالا و دست بده داره انهام میگیرن

نمیدئنم انقدر خرج کن و طلا ملا بگیر اضافی ک نرسخ برااونا خرج کنه

اصلا به روی خودشون نمیارن بعد تعجب میکنم این هزینه این ها کردن بعد یک ماه متوجه میشم اره شوهرم پولش ...

اولین راه صحبت راجع به موضوعه 

از لزوم پس انداز و آینده 

دومین راه درست کردن قسط و خرج 

به محض پول اومدن دستش یه خرج بتراش 

آخرین راه دعوا ست 

اولین راه صحبت راجع به موضوعه  از لزوم پس انداز و آینده  دومین راه درست کردن قسط و خرج&n ...

نه دعوا اصلا هرزنی بازبون شوهرشو میتونه  نرم کنه

عین من کاش مادر و پدر بود خواهر و برادر اش همه کمک میکنه پدر همشون هست

من بهش گفتم چون داری از حق من میزنی من راضی نیستم حتی یه هزار تومن کمکشون کنی یا کاری براشون انجام بدی، نتیجه اش این شد که الان قایمکی کمک میکنه و از من پنهان میکنه، ولی خواست خدا من اکثرشو متوجه میشم