2777
2789
عنوان

راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست
هیچی اونا خودشون یه ادم بهت انداختن که بابت داشتنش تا عمر داری همه جای ادم میسوزه

😂😂😂😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

در صورتی که شانس اولیه رو داشته باشید و آقای شوهر همه چیز تمام باشه ، دو به همزنی و قطع رابطه😎😈

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت بهت سنگی پرتاپ کردند تو یه شاخه گل پرتاپ کن...از محبت خوارها گل میشود...من مادر شوهرم منو اوایل دوست نداشت چون یه دونه پسر داشت یه دعوای شدیدم مابینمون شد که زندگیم ۳سال از هم پاشید و اساسام تو یه انباری بود شوهرمم نبود اما از اونجا که خدا شاهد و ناظر ماست دید من چقدر سختی کشیدم کلی همه چی عوض شد همسرم برگشت خونه..مادرشوهرم منو کرده نگین انگشتر برام خونه خرید فقط محبت کن اونا نبینن خدا که میبینه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
جا ی من کارش اینه همش میگه آقا رضاگفتن امروز لباس میشوری با لباسشویی اتوماتیک دیگه غذانپز از بیرون م ...

دلم واسه اقا رضا سوخت ک طفلی روحشم خبر نداره😂😂😂🎈

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
😂😂😂😂

یعنی کرونا درمان داره سوختگی ناشی از انداختن این مردا نه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون میکَنه😁😁یبار ی عالمه پسته مغز کرده بود برا توراهش شوهرم نخورده بود آورد برامن بعدنگ زد گف اره براش پسته گذاشته بودم بچم بخوره گفتم طفلکم نخورده بدد اصن آورد برا من چن ثانیه سکوت کرد قشنگ معلوم بود تو دلش گفته درده بخوری زن😝😝😝😝😝😝

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
این حرفارو من پیش تو میگم میای تو سایت جار میزنی؟ ادای منو چرا درمیاری آقارضا دوسم دارع حسودیت میش ...

ناقلا

ماچهارتاجاری هستیم باورکن ازین خبرانیست

خواهرشوهرام از ماچهارتا حسودیشون میشه

ماجاریا باهم خوبیم

هرلحظه نصف شب زنگ بزنم به هرکدومشون بگم سر دردم بیا

باورت نمیشه هیچکدومشون نه نمیگن مث خواهرن برام