2777
2789

از شانس خوب من بچه های همه دوستاش مث سگگگ درس‌میخوننن،از اینان که از نهم میشینن برا کنکور میخونن

حالا بهترین دوستاش یکیشون پسرش تجربی بوده رتبش شده۶،یکی دیگشون دخترش تجربی بوده۹۷شده،اون یکیم پسرش ریاضی بوده۴۲شدهههههه

مگه میشهههه همشون رتبه هاشون انقد عالی باشههههه؟؟؟

حالا من رشتم انسانیه بابامم ازاوناست که تو دوره قاجار جامونده،میگه انسانی خیلی راحتهههه،انسانی خیلی آسووونهههه،،،

و توقع دارع رتبه ۳رقمی شم نهااایتا،بدون کلاس و اینحور چیزا،کلا امسل۵تا کتاب برام خریده(یازدهمم)،میکه باهمونا اگه بخونی میتونی دورقمی شی

قبول دارم خودم دارم بهونه میارم،چون حالم از درس بهم میخوره،چون از رشتمم متنفرم،از همه چی متنفرم...خدایی درک کنید خیلی سخته با اضطراب و افسردگی  و وسواس    درس بخونمممم،تازه پول درمان ندارم کارم با مشاوره هم حل نمیشه،نیاز به دارو دارممم ولی خب پولش نیست،بابامم احازه نمیدهههه

تو هم باباتو با باباهای اونا مقایسه کن

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم باباتو با باباهای اونا مقایسه کن

میگه غیر منطقی نباااشششش،جچاااب منو اینحوری ندهههه،همینم خیلیا نمیخرن از این به بعد دیگه هیچیییی برات نمیخرم،،،پررو شدی کتک میخای ،کتکت نمیزنم پررو میشی

میخواد تورو تحریک کنه هرطور شده قبولی با نمره خوب بشی

میدونم،ولی واقعا اعصاب و روانم گنجایششو ندارههه،نمیدونم کسی که افسردگی داره رو میتونین درک کنین یا نه ،ولی واقعا برا یکی مثل من حتی نفس کشیدنم کار سخت حساب میشه،بخدا همینکه تونستم تو این مدرسه دووم بیارم خیلیه

میگه غیر منطقی نباااشششش،جچاااب منو اینحوری ندهههه،همینم خیلیا نمیخرن از این به بعد دیگه هیچیییی برا ...

بگو خب نخر عین اینه آدمو تشنه ببری لب چشمه یه قطره آب بریزی تو حلقش بگی همین بسته همینم خیلیا نمیخرن انتظار نداشته باش دائم سرمو جلوت خم کنم که کار بزرگی برام کردی کتک هم خواستی بزن ما که یه عمر زخم زبوناتو تحمل کردیم قلبمون له شده چارتا لگد دیگه چیزی نیست

قشنگ با بغض بگو تاثیر بذاره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

تا جایی که میشه سعی کن نسبت به این حرفها بی تفاوت باشی اگه هم میشه با شوخی و خنده جوابشو بده

پدرتون نمیذاره رشته رو عوض کنید؟خواهری مادری فامیلی کسی نیست بتونه باهاش صحبت کنه

بگو خب نخر عین اینه آدمو تشنه ببری لب چشمه یه قطره آب بریزی تو حلقش بگی همین بسته همینم خیلیا نمیخرن ...

اوه اوه اینحوری بگم قتلم قطعیهههه نمیشناسیش مرتیکه روانیو

بخدا به هر روانشناسی رفتاراشو گفتم کفت واجبه دارو مصرف کنه،،،ولی خب حاضر نیستتت

اوه اوه اینحوری بگم قتلم قطعیهههه نمیشناسیش مرتیکه روانیوبخدا به هر روانشناسی رفتاراشو گفتم کفت واجب ...

ایده ای ندارم شب بخیر

میدونم،ولی واقعا اعصاب و روانم گنجایششو ندارههه،نمیدونم کسی که افسردگی داره رو میتونین درک کنین یا ن ...

بله درک میکنم  حق داری 

من خودمم از مقایسه بدم میاد هرکس بنابر شرایطی که داشته و داره موفق میشه نه همینجور الکی 

کارخودت رو بکن الهی موفق باشی و مطمئن باش هرچی لیاقتشو داری همون نصیبت میشه

جواب بابا روهم به شوخی بگو بابا مطمئن باش پیش بقیه سربلندت میکنم رشته خوب و رتبه خوب قبول میشم تو پشتم باش غمی ندارم دیگه 

محیط خونه رو برام اروم کنید درسمو بخونم بابا 

همین