2777
2789

وای خیلی رو مخه من ی جاری دارم ک دختر عموی شوهرمه همممه ی خرج خورد و خوراکشو باباش میده در عوض همیشه خونه ی جاریمن و هرجا بخان برن برادرشوهرم میبرتشون کلا زندگیشون یحوریه مسخرس اینکه پدر زن خرجیه دامادو بده و تو خونه ی داماد زندگی کنه😑😑حالا چن روز پیش من حونه خاهرشوهرم بودم داشتیم حرف میزدیم یهو گف مامانمم میگ طفلی فلانی( یعنی شوهرمن )پدر زنش نداره ک کمکش کنه من هیچی نگفتم باز خود مادرشوهرم باشوهرم حرف میزده میگفته داداشت زمین خریده اونم گفته خب اون خرجی نداره مدلاشو جمع میکنه خرج حونشو ک عمو میده یهو مادرشوهرم گفته واااا خب پدر زن توهم بهت کمک کنه گوشت و مرغ بخره براتون شوهرمم گفتع من خودم غیرت دارم کار میکنم نیازی ندارم کسی خرجمو بده ...حالا میخام یه جواب درست و حسابی ب مادرشوهرم بدم...چی بگم بنظرتون 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

میخام بگم تو خودت دامادت دوساله بیکاره تاحالا یه هزاری به دخترت کمک نکردی یه شام یا ناهار دعوتشون نکردی اونوقت میگی بابای من خرج مارو بده 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستی بگی خجالت نمیکشی پسرت مث گداها دستش جلو پدرم دراز باشه؟

قرار باشه خرجمو پدرم بده پس پسرت شلغمه؟

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

هیچی خودتو سنگین کن اگه یه حرف بزنی شوهرتو کوچیک کردی به نظرم شوهرت جواب خوبی بهش داد همون کافیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

در کل به نظرم مادرهایی که اعتماد به نفس ندارند آنقدر اغراق آمیز داماد رو حمایت میکنن چون حس می کنن دخترشون یک مشکلی داره که اگر حمایتشون نباشه ارزشی برای شوهرش نداره 

شما بدون اشاره مستقیم به دخترش، بگو کسی که دختر سالم و حسابی بزرگ کرده نیاز نداره باج بده به داماد