2777
2789
عنوان

دلم میخاد مادرشوهرمو خفه کنم😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 50 پست
اره  ب خاهرشوهرم میگم اگ بخودش بگم یه سلیطه ای ک نگو جنگ درست میکنه

غلط کرده سلیطه ست .خودشو میزنه به دیوونه بازی هر چی میخاد بگه.مادر شوهر منم خیلی ادعای سلیطگی میکنه فکر میکنه همه ازش میترسن یه بار هر چی گفت خیلی آروم جواب دادم گفت باشه بابا پاشد رفت ازون موقه دیگه واسه من پرو بازی در نیاورد

غلط کرده سلیطه ست .خودشو میزنه به دیوونه بازی هر چی میخاد بگه.مادر شوهر منم خیلی ادعای سلیطگی میکنه ...

😂😂😂افرین حالا میدونی من خودمم خیلییی زود عصبی میشم صدام یهو میره بالا

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم میگ هیچی نگو اگ نگم پررو میشه ی بار ب خاهرشوهرم گفته ی بارم جلو شوهرم گفته 

به نظرم اگه چیزی بگی می فهمه حرست داده این کارو برا اذیت کردنت ادامه می ده کم کم شوهرتم به سمت افکارسون کشیده می شه اصلا حساسین نشون نده هرچی باشه خانوادشن هرچیم بد باشن خیلی برا جبران حرفشون اسرار کنی شوهرت ازت سرد می شه بهتره منطقی تر فکر کتی به درک که گفت بی خیال همین که زیر ذلت ومنت یکی دیگه هر چند پدر مادر نیستی خودش تورو از جاریت سرتر می کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به نظرم اگه چیزی بگی می فهمه حرست داده این کارو برا اذیت کردنت ادامه می ده کم کم شوهرتم به سمت افکار ...

مرسی گلم اره راست میگی ولی اگ ی بار دیگ گف جوابشو میدم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
مرسی گلم اره راست میگی ولی اگ ی بار دیگ گف جوابشو میدم

اره بگو پدر مادرم دختر شوهر ندادن خرج داماد بکشن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن