2777
2789

من یه مشاور گرفتم به‌شمار گفتم هدفم دندونه و... خودشم دندون میخونه 

من خیلییی سرد صحبت می‌کردم و همیشه میگفتم آقای فلانی ولی اون رفته رفته حس میکردم داره ازم خوشش میاد و من میگفتم نه خب از مهربونیشه‌ 

تا جاییکه من هر منبعی میخاستم باید خودم پیدا میکردم در نهایت یهو دیلیت اکانت زدم رفتم حالا هی زنگ میزنه و پیام میده (یه هفته از یک ماهم مونده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور نباید اینطور بود! شما باید درس بخونی 

نه علاقه و اینا 

مشاورتو عوض کن 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

عجب مشاوری!😑

بخدا خیلییی خودشو میگرفت مثلا یبار یه دختره گفت یه سوال دارم بیام پی وی ؟گفت نه همینجا بگو 

منم فک کردم چقد آدم سر به زیریه‌ حتما مشاور خوبیم و دیدم نه

بخدا خیلییی خودشو میگرفت مثلا یبار یه دختره گفت یه سوال دارم بیام پی وی ؟گفت نه همینجا بگو منم فک کر ...

تعهد کاری نداره به نظرم 

اگه داشت ذهن دانش آموز کنکوریش درگیر این موضوعات نمیکرد حداقل خودشو نگه می‌داشت بعد کنکور ابراز میکرد

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
تعهد کاری نداره به نظرم اگه داشت ذهن دانش آموز کنکوریش درگیر این موضوعات نمیکرد حداقل خودشو نگه می‌د ...

👌🏻

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.