2777
2789
عنوان

دلم میخاد مادرشوهرمو خفه کنم😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 50 پست
من بودم اون لحظه پارش میکردم  حوصله ندارم

خخخخ جلو خودم نگفته وگرنه خشتکشو سرش میکشیدم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
هیچی خودتو سنگین کن اگه یه حرف بزنی شوهرتو کوچیک کردی به نظرم شوهرت جواب خوبی بهش داد همون کافیه&nbs ...

شوهرمم میگ هیچی نگو اگ نگم پررو میشه ی بار ب خاهرشوهرم گفته ی بارم جلو شوهرم گفته 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا بگو چطور جاری قبول میکنه باباش خرجشونو بده من عمرا همچین ذلتی قبول کنم شوهرم بابد مرد باشه نه این ...

گفتم تاحالا جلو من میگ نه نمیده خرجشونو خودشون همه چی میخرن ولی پشت سر ب شوهرم اونجوری میگ خاهرشوهرم میگ زن عموم از خونشون مرغ و گوشت و بوقلمون بسته بندی میکنه میبره خونه داداشم حالا ی چیری بگم جاریم لباساشو خونشون نمیشوره جمع میکنه اخرهفته میارا مامانش بشورع میگ پول اب و برقمون زیاد میاد😑😑

در کل به نظرم مادرهایی که اعتماد به نفس ندارند آنقدر اغراق آمیز داماد رو حمایت میکنن چون حس می کنن د ...

ایووووول اینم حرف حوبیه چون جاریم ک و ن گشاده و بلد نیس بچه هاشو جمع کنه این میره خونشون کمکش...حتما اینو به مامان جاریم میگم چون خیلی تیکه بمن میندازه 

شوهرت به این قشنگی جواب داده بیخیااااال

یعنی خودم جواب ندم؟؟اخه تووگلوم گیر کرده البته جلو شوهرم کلیییی مامانشو فحش دادم ولی دلم خنک نشده هنو😂😂

همان جواب شوهرت  خوبه کلا مردی که دیگران خرجشو بدن  یا ازکار افتاده و فلجه یا مرد نیست ممک ...

نه بابا سُرُ مُرو گندس فقط تنه لشه روز به روز جوونتر و چاثتر میشه شوهرمن شکسته تر😢😢😢

میخاااااای بگی؟خوب چرا نگفتی؟؟؟دلم میخاد خفت کنم

اخه جلو خودم نگف ک ب خاهرشوهرم گفته و چن روز پیشم ب شوهرم جلو خودم میگف جرش میدادم زنیکه رو

مادرشوهرمن گفت من بهش گفتم خانوادم برام کم نذاشتن جهازخوب بهم دادن توخودت جهازب دخترت ندادی.بعدشم دیدخانواده من نمیتونن تامین کنن پسرتونووپول دارنیستن نمیومدیدخاستگاری نامه فدایت شوم ک براتون ننوشتم.بعدشم من شوهرکردم زن ک نگرفتم ک خانوادم خرجشوبدن.بعدشم شوهرم فداش بشم ایقدغیرت داره ک نخادنون خورخانواده من بشه.بعدشم توک دخترت طلاق گرفت نذاشتی بمونه خونت میگفتی ک نون خوراضافه ست توحرف نزن.کاش توخرج دختری ک توخونه داری روبدی نمیخاددرآینده خرج شوهرشم بدی.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
افرین به شوهرت که غیرت داره نمیشینه نون پدر زنشو بخوره      حالم از مردای مفت خور بهم ...

اوندفعه بهش گفتم شوهرم تا دیر وقت کار میکنه یهو شوهرم گف چرا میگی بهش نکو میره همه جا جار میرنه منم گفتم مگه دزدی میکنی یا هیزی ک نگم میری کار میکنی زحمت میکشی چرا خجالت میکشی اون کسی باید خجالت بکشه ک نشسته توخونه پدرزنش خرجشو میده بعدم غلام حلقه ب گوششون شده دیگ مادرشوه م هیچچچ نگف شوهرمم یه نیش خند زد

بگو وظیفه شماست نه پدر من. اگر برادر شوهرت داره کمک میکنه بخاطر اینه که از دختر خودش مطمئن نیست مجبو ...

👌👌👌👌👌

به خواهر شوهرت میگفتی.برو بهش بگو شنیدم اینحوری گفتی اینم جوابت

اره  ب خاهرشوهرم میگم اگ بخودش بگم یه سلیطه ای ک نگو جنگ درست میکنه

مادرشوهرمن گفت من بهش گفتم خانوادم برام کم نذاشتن جهازخوب بهم دادن توخودت جهازب دخترت ندادی.بعدشم دی ...

خوب گفتی