2777
2789
عنوان

شوهرم‌ میگه طلاهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی خیلی سخته عزیزم منم تو دو راهی بدیمم و اگه میدونستم شوهرم واقعا ادمه بدون حتی یذره تردید حاضر بو ...

حواستوجمع کن نبره همه چیزو تهش طلبکارم بشه.برامشکلاتتونم مشاوره برین انشاالله درست میشه.شوهرمن آشغالیه که دومی نداره اون طلای که خودش بانامردی وبی خبرازمن بردروانداخته گردنه من ومیگه زنم دزدیده .جهازمم نصفه نیمه باکلی دوندگی ازش به زورگرفتم امضانمیکردلیست جهازوللنتی باوجوداینکه لاکتوروشاهدداشتم میگف ازکجامعلوم ماله توباشه 

خیلی متاسف شدم عزیزم

دعاکنیدبمیره .مرگه همچین آدمی تنهاراهه خلاصیه من پول ندارم بهش بدم پدرمم راضی نیست پول بده بهش براطلاق .کاش براحقه طلاقه زنه بیچاره هم یه فکری میکردن تااینجوری مجبوربه باج دادن به یه سادیسمی نشه

دعاکنیدبمیره .مرگه همچین آدمی تنهاراهه خلاصیه من پول ندارم بهش بدم پدرمم راضی نیست پول بده بهش براطل ...

ایشالا که تقاص کارای که باتو کرده رو پس بده عزیزم و تو هم زودتر ازش خلاص شی

مرداخیلی .....شدن .الیته بااین قانونای چرت وحامی حقم دارن .هرکی بودسواستفاده میکرد.وقتی مهریه بشه سا ...

ولی خوشبختانه شوهر من کارمند دولته باز میشه جونش رو از ایت طریق گرفت ولی انقدر عوضی شدن این مردا در جا هر چی دارن رو میزنن به نام یکی دیگه تمام 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
ایشالا که تقاص کارای که باتو کرده رو پس بده عزیزم و تو هم زودتر ازش خلاص شی

انشاالله.ایناخیلی ضربتی عمل کردن حتی فرصت فکر کردن یاتصمیم گیری و مثله الانه شمامشورت هم ندادن. تهشم طلاق وتمامه عیبای خودشوانداختن گردنه من .برای طلای که بی گناه انداخت گردنم هرچی گفتیم امضاکن که خودت بردی سرزندگی خواهرش نمیزاشت میگفت امضانکن بدردمون میخوره تهش یه امضای اشتباهی که امضای خودش نبودروبدونه اسم وفامیلی کرد.بعضیاچشونه واقعاچراانقدپست میشن .ایناادای نمازشب خوانی شونم میشه ولی من یکی نمیبخشمشون بابت تهمتای که زدن بهم

ولی خوشبختانه شوهر من کارمند دولته باز میشه جونش رو از ایت طریق گرفت ولی انقدر عوضی شدن این مردا در ...

اره گلم تجربشو دارم منم تو زمان قهرمون مهریمو گذاشتم اجرا بلند شد سریع همه چیشو زد بنام دوستاش و برادراش و تو دادگاه جلو قاضی ادا مظلوما رو در میورد که من زنمو میخام و این حرفا 

ولی خوشبختانه شوهر من کارمند دولته باز میشه جونش رو از ایت طریق گرفت ولی انقدر عوضی شدن این مردا در ...

کاش قانون گذارابراجلوگیری ازباج گیری حقه انسانیه طلاق رودوطرفه میکردن .این حق واقعاحقه هرآدمیه وگرنه بابرده داری چه فرقی داره