2777
2789
عنوان

شوهرم‌ میگه طلاهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 83 پست

عزیزم نفروش به خدا شوهر ارزشش رو نداره من خودم هر چی بود رو فروختم الان حتی با این که کوشام نزدیک دو ساله گوشواره نداره اونم نمیگیره 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالااین خوبه زودتراطلاع یاپیشنهادمیده شوهرمن که بدونه این که به من خبربده حتی بردنمیدونم چکارش کرد.خ ...

بعدم صدامونوضبط کردوحسابی مدرک جمع کردخیلی شیک خونه ی مادرش گفت من دیگه زنمونمیخوام وبیرونم کردن ودنبالمم نیومدفقط یباراومدکلی سنگ انداخت جلوپاموشرط گذاشتن ورفتن الانم برامهریه ندادن هی میگه بیکارم وحتی یه لابرباک نداره که لااقل ده هزارتومن توش داشته باشه.هیچوقت نمیبخشمش.

بعدم صدامونوضبط کردوحسابی مدرک جمع کردخیلی شیک خونه ی مادرش گفت من دیگه زنمونمیخوام وبیرونم کردن ودن ...

وضع مالیش عالیه وادادرمیاره که بیکارم وبیچارم .خودش نخواسته ولی طلاقمم نمیده میگه من که چیزی بنامم نکردم عابربانکمم خالی کردم پول وطلای اضافه بده تاطلاق بدم وگرنه میرم زن میگیرم روت بلاتکلیف ولت میکنم خوددانی

بعدم صدامونوضبط کردوحسابی مدرک جمع کردخیلی شیک خونه ی مادرش گفت من دیگه زنمونمیخوام وبیرونم کردن ودن ...

خدا لعنت کنه من همین چند ساعت پیش با شوهرم دعوا کردم رفته بودم از تو ساکش فیش حقوقش رو نگاه کنم میگفت داشتی دنبال سند خونه میگشتی خاک تو سرش خوبه خونرو با طلاهای من گرفته بقیه پولشم از خورد و خوراک و لباس من زده گرفته 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
خدا لعنت کنه من همین چند ساعت پیش با شوهرم دعوا کردم رفته بودم از تو ساکش فیش حقوقش رو نگاه کنم میگف ...

مرداخیلی .....شدن .الیته بااین قانونای چرت وحامی حقم دارن .هرکی بودسواستفاده میکرد.وقتی مهریه بشه سالی یه نیم سکه فقط بخاطراین که طرف چیزی بنامش نکرده وزرنگ بوده باعث شده مرداهی مخوان یه چیزی اززن بکنن .این وسط زن بدهکارم شده 

اخی خیلی سخته عزیزم منم تو دو راهی بدیمم و اگه میدونستم شوهرم واقعا ادمه بدون حتی یذره تردید حاضر بورم واسه ایندمون بفروشم طلاهارو اما ما هم زندگیمون به تار مویی بنده همش قهر دعوا یروز قهر یروز اشتی بارها بحث طلاق میاد وسط قهر که میکنیم چند ماه چنده ماه طول میکشه از همه لحاظ بهش شک دارم حتی تو این دوره که داشتیم جدا میشدیم بمن خیانت کرده بود

خدا لعنت کنه من همین چند ساعت پیش با شوهرم دعوا کردم رفته بودم از تو ساکش فیش حقوقش رو نگاه کنم میگف ...

مردا خیلی نمک نشناسن ما زنا صاحاب همچیشون میکنیم اخرم قدر نمیدونن اصلا اعتماد بهشون سخته  بخدا همین خونرم که داره بخاطر من که الان صاحاب خونس اونوقت همه جا میشینه خونم خونم میکنه پزش واسه ایناس