2777
2789
عنوان

آخه آدم با چند نفر قطع رابطه کنه؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 59 پست
شوهرت که سواستفاده میکنم تقصیرمامانشم یه مدت بعدمیندازه گردن تو ،که توحتی بافامیلای خودتمم مشکل داری ...

بابا همین عیدو میگم روزای دیگه نمیرم 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

استارتر قطع رابطه کنی بعد از یه مدت خودت افسرده می شی....بعد به این نتیجه می رسی که. رفت و آمد کنی ولی کم و سنجیده

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر قطع رابطه کنی بعد از یه مدت خودت افسرده می شی....بعد به این نتیجه می رسی که. رفتدآمد کنی ولی ...

میفهمم.ولی شما خودت خاله ت عید نیاد خونت بازم میری عید دیدنی خوشون؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
میفهمم.ولی شما خودت خاله ت عید نیاد خونت بازم میری عید دیدنی خوشون؟

چون بزرگ ترن دو سه سال می رم اما دیگه نمی رم...چند بار این کار کردم....ولی یه توصیه هیییچ وقت با کسی به طور کامل قطع رابطه نکن...فاصله بگیر اما قهر و قطع رابطه نه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
منم دوروبرم ادمای مزخرف هستن مشکلم اینه کینه ای نیستم وفراموش میکنم زود خب از دلم ک در نمیره باز میس ...

آره دیگه درد منم اینه که هرچی درک میکنی فک میکنن هالو یی

آره دیگه درد منم اینه که هرچی درک میکنی فک میکنن هالو یی

هرچی ادم صافو صادق باشه تو این زمونه از غافله عقبه انگار،هرچی بدذات باشی شانس واسشون میباره بهم خیلی ثابت شد شایدم امتحانه نمیدونیم والا

همه اونها بد هستن...

شما هم یک اشکال بزرگ دارید و اینکه نمیتونید مدیریت احوال روحی تون را در دست داشته باشید.دیگران پیچ روح شما دست شونه.

منم یه زمانی با همه همکارام دعوا کردم تو شرکت اول.مدیر شرکت گفت با همه دعوا کردی ها .فکر نمیکنی خودتم مشکل داری؟؟

دیدم راست میگه.منم خیلی حساس و زودرنجم .همه میتونن سریع به همم بریزن

🌷🌷

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خودمم حالم ازش به هم میخوره

منم همین‌مشکلو دارم همه ب طرفی دلمو میشکونن

شوه م‌میگ‌ب دل نگیر باید رفت و امد کنی😳😳😳

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒