2777
2789
عنوان

آخه آدم با چند نفر قطع رابطه کنه؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 59 پست

واسه ماهم همینطوره من محلشون نمیزارم هرفردشخصیت خودشومیرسونه

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا شرایط مشابه شما را داشتم با همه قطع رابطه کردم، اصلا هم ناراحت نیستم دلیلی نداره آدم به خاطر رفتار زشت دیگران اعصاب خودشو داغون کنه و همش حرص بخوره الان واقعا آرامش دارم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

در مورد برادرت بهت حق میدم

خاله ات بزار حرف بزنه پز بده یه گوش در یه گوش دروازه

خواهرت با پدرت مشکل داره به شما ربطی نداره 

دایی هم خوبه والا منم داییم کاری بهم نداره همش من زنگ میزنم 

مهم وجود خودش هست

در کل آدمها رو خیلی جدی نگیر هرکی یه جوره و یه سبکی داره

البته بازم میگم منم بودم با برادر رفت و آمد نمی کردم اما بقیه اوکی هستن عزیز

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

منم اصلا طاقت بی احترامی رو ندارم و البته طاقت بحث هم ندارم به خاطر همین با کمتر کسی رفت و آمد دارم اونم سالی دو بار

ولی خوب آدم واقعأ نیاز داره یه دوست شاد و هم صحبت داشته باشه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
نميشه كه همه بد باشن  خانواده خودت بد خانواده شوهرت بد..... عجيبه ها.... يكم بساز با آدمااااا ...

بخدا همینجوریه از شانس منه.البته با همه فامیلای شوهرم رفت و آمد درم فقط مادر شوهر خودم باهام راه نمیاد و بی حرمتی میکنه

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
چجچري با خانواده شوهر کات ميکنين تو رو خدا ،، من کات کتم اونا هي وصلن چرا رمز موفقيتت بگو

رمز نداره خواهر.همین که شوهر ادمودوست نداشته باشن خودبخود اگه بچسبیم کات میکنن به همین سادگی

من کادو میدادم دعوت میکردم وخیلی کارهای دیگه چون بچه شونودوست نداشتن کات شد

من با همه قطع رابطه کردم همه.خواهر برادر خاله دایی عمو عمه پدر .گور بابای همشون موقعی ک دشمن از خودی ...

منم میخوام دور باشم موندم شوهرم چه واکنشی نشون میده سرکوفت نزنه یه وقت

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

اقا من با این اقا موافق نیستم خیلی ولی یحرف خیلی خوبی زد ،شهید سلیمانی رو میگم،درست متن صحبتشون رو یادم نیست ولی یچی تو این مایه ها درباره جامعه گفت ک نمیشه بگیم این بده چون حجاب نداره اون بده چون فلانی رو قبول نداره اون یکی بده چون....

اینجوری کسی دوروبرمون نمیمونه

دلتو دریا کن خاهرم،مردم داری و خویشتن داری یعنی همین،بعدم بد بینی و سیاه بینی رو از خودت دور کن،نکات مثبت رو هم ببین

به نظر من رابطه داشتن با اطرافیان برای خوب شدن حالمونه.تو وقتی رابطه داری حالت بد میشه با همشون قطع رابطه کن بدون هیچ توضیحی.آدم موفق اونیه که از هر چی تو زندگی حالش بد کنه دوری کنه.

بخدا همینجوریه از شانس منه.البته با همه فامیلای شوهرم رفت و آمد درم فقط مادر شوهر خودم باهام راه نمی ...

شوهرت که سواستفاده میکنه تقصیرمامانشم یه مدت بعدمیندازه گردن تو ،که توحتی بافامیلای خودتمم مشکل داری باخانواده ات قطع نکن کم کن بروکلاسی جای بگو وقت رفت وامدندارم

به نظر من رابطه داشتن با اطرافیان برای خوب شدن حالمونه.تو وقتی رابطه داری حالت بد میشه با همشون قطع ...

منم باهات هم نظرم