2777
2789
عنوان

بعنی باردارم؟

298 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

بچه ها من الان روز۳۷ قاعدگیم البته این دورم برا اولین بار پریم ۱۰ روز طول کشید

الان نزدیک به ۸ روزه از موعدم میگذره

روز۳۰ پری آز دادم منفی بود و ۳ روز پیش هم بیبی زدم باز منفی بود

به نظرتون امکان داره باردار باشم؟؟

اخه مدام درد پری میگیریم ولی پری نمیشم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

فکر نکنم باردار باشی منفی بود دیگه حالا دوروز دیگه یه تست بزن ببین چی می شه 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا دوباره بی بی بزن

یعنی احتمالش هست نشون نده تا الان؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
فکر نکنم باردار باشی منفی بود دیگه حالا دوروز دیگه یه تست بزن ببین چی می شه 

پس چرا پری نمیشم

خسته شدم از انتظار

لااقل پری شم تکلیفم مشخص بشه

چرا خدا این بلاها رو سرم میاره

اصلا نزار گرسنگی بیاد سراغت مخصوصا۳ماه اول جایی میری بیسکوییت یا ... همرات داشته باش

اخه هنو معلوم نیس ک باردارم 

پستم رو خوندی؟

آره اگه لقاح دیر باشه دیر نشون میده

اخه چطور میشه لقاح دیر باشه من حتی آمپول hcg زدم و روز تخمک گذاری اقدام کردیم

بخدا حالم خیلی بده دلم خیلی پره

چکار کنم

پس چرا پری نمیشم خسته شدم از انتظار لااقل پری شم تکلیفم مشخص بشه چرا خدا این بلاها رو سرم میاره

دکتر نرفتی بری بهت پرژسترون مد یده بزنی سه روز تا یه هفته بعدش پری می شی اگه هم باردار باشی که پری نمی شه 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
دکتر نرفتی بری بهت پرژسترون مد یده بزنی سه روز تا یه هفته بعدش پری می شی اگه هم باردار باشی که پری ن ...

خب میترسم اگه اینکارو کنم بچه سقط شه

البته اگ بچه ای باسه

با توهم بچه حتی غذاهامون رو عوض کردیم و رعایت میکنم

بخدا بریدم دیگه از این منتظر بودنا

اخه چطور میشه لقاح دیر باشه من حتی آمپول hcg زدم و روز تخمک گذاری اقدام کردیم بخدا حالم خیلی بده دل ...

تخمک دیر ازاد بشه لقاح دیرمیشه

انشاالله بارداری

فردا دوباره بی بی بزن اگه منفی شد برو پیش دکترت

تخمک دیر ازاد بشه لقاح دیرمیشه انشاالله بارداری فردا دوباره بی بی بزن اگه منفی شد برو پیش دکترت

دکترم یزده و من جنوبیم

کهش بشه فردا مثبت شه چی میشه یعنی پیش خدا خیلیه؟

انشاالله میشه عزیزم بهم خبربده جواب بی بی چکتو

باشه گلم

راستشو بخوای دل بیبی زدن ندارم بعدش تا چندیاعت افسردم

میخوام همینطور منتظر بمونم تا پری شم اگه نشدم بعد برم دکتر

ولی خب شاید کنجکاویم بهم غلبه کرد و باز بیبی دادم نمیدونم

ولی اگه باردار بودم چشم بهت خبر میدم