سلام دخترم ۲۱ماهشه دارم از شیر میگیرمش از دیروز صبح بهش شیر ندادم خداروشکر تاالان ک بهونه گیری نداشته یهویی از شیر بگیرمش خیلی بده؟اینم بگم شیر شبش رو تقریبا از۹ماهگی خودش ترک کرده
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب شبا ک نمیخوره مثلا الان ک خوابه بهش بدم نمیفهمه ک بعد تو بیداری باز بهونه بگیره؟
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
چون شیر شب نمیخوره راحتتره الان هم که بهونه نمیگیره همینجوری ادامه بده..من دخترم عادت داشت شدید یعنی مردیم تا از شیر گرفتیمش از بس بهونه میگرفت و گریه میکرد بنظرم سخت ترین قسمت بچه داری از شیرگرفتنشه
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود یه صلواتم مهمونم کنید
نه به نظرم سخت نیست آدم یه دفعه تصمیم میگیره دیگه نباید بهش بده چون اگر بخوای یه دفعه بدی یه دفعه ندی بچه بیشتر هوایی میشه یه دفعه ش و کن و تمام...من بچه هام و یه دفعه از شیر گرفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد خدا رو شکر
خب حتما خیلی وابسته نیس ب شیر اتفاقا بهتره اینطوری
خواهرزاده من از شیر متنفر بود ولی نمیدونست سینه مامانشو میخوره ازش شیر میاد خواهرم میخواست از شیر بگیره نشون داد گفت ببین شیره دیگه نخورد بهانه هم نگرفت
اره سخته اما دختر من تا یه سالگی از شیر فراری بود بعد از یه سال خودش میومد میخورد😐