2777
2789
عنوان

از دیروز ب دخترم شیر ندادم کارم درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست
اتفاقا من شنیدم اگه از شیر گرفتی دیگه نباید بدی بهش هی بدی و بگیری خوب نیس  اولین قدمم قطع کرد ...

یعنی چی شیر شب.

شیری که موقع خواب میخوره.یا اونی که تا صبح ده دفعه شیر میخوره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه یکم منو راهنمایی کنی چجور گرفتی؟دخترم شبا همش شیر میخوره تا صبخ،نمیدونمشبا را چیکار کنم،ت ...

چرا که نه عزیزم 

ببین اول شیر شب شو حذف کن 

شب قبل خواب یه غذای سنگین و خوشمزه بهش بده که خوب سیر بشه 

مثل کوکو سیب زمینی 

کتلت 

کته 

ماکارونی 

بعد مثلا اگه در طول شب 4 بار بیدار شد شما 4 برش و شیر نده بکن دوبار 

اون 2 بار دیگه یکم آب بده و لالایی بخون تا بخوابه بعد از چند وقت دیگه کلا همون 2 بار هم حذف کن 

وقتی بیدار میشه  براش این لالایی های کودکانه بزار راحت می‌خوابه 

خدایا شکرت 🙏🏻
چجوری خودش شیر شبشو ترک کرد؟چرا پختر من شبا تا صبح شیر میخوره،عزا گرفتم چجور از شیر بگیرمش   &n ...

منم دخترم ۲۰ماهشه تاصب سینم تودهنش  صب ورم میکنه سینه هام دیگه .نمیدونم باید چطوری ازشیربگیرمش 😭😭

شبا چیکار میکردی وقتی بلند میشد و شیر میخواست؟میخوام عید دخترمو از شیر بگیرم

تو ماشین میبردیم دورش میزدیم تا با گریه میخوابید ...شیر گاو و ایناهم نمیخورد ...شیشه نمیخورد کلا براهمین سختش بود..تنها سختی بچه داری که تو ذهنم مونده همین شیربرداشتنشه..البته بچه ها فرق میکنن انشالله بچه شما زود کنار میاد و زیاد بهونه نمیگیره

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
سلام عزیزم  23 ماه و نیمشه  آره ببین دختر من در طول روز فقط ظهر قبل از خواب یه شیشه می‌خ ...

دخترم خوبیش اینه ازنظر شیر شبش راحتم واس روزم حواسشو پرت میکنم فقط میترسم اینک یهویی دیگ بهش ندم بد باشه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
خب شبا ک نمیخوره مثلا الان ک خوابه بهش بدم نمیفهمه ک بعد تو بیداری باز بهونه بگیره؟

خواهرم یکماه وعدده صبح تاظهرو بهش نمیدادد بقیع روزو میدادد یکماه بعد وعدهبعدازظهرو گرف فقط سر ظهرو شب میداد کمکم اون دوتارو هم گرف

نصف شب  ک بیدا. میشدمیبردینش تو ماشین؟چ سخت    منم دخترم اهل شیشه و شیر گاو نیست

کلا با ماشین دورش میزدیم تا بخوابه..یادم نیس نصفه شب چیکار میکردیم فک کنم تو خونه بغلش میکردیم تاب میدادیم بخوابه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
دخترم خوبیش اینه ازنظر شیر شبش راحتم واس روزم حواسشو پرت میکنم فقط میترسم اینک یهویی دیگ بهش ندم بد ...

نه عزیزم بد نیس دیگه نده 

فقط این چند روزه یکم بهانه میگیره تموم میشه دیگه 

خدایا شکرت 🙏🏻