2777
2789
عنوان

از دیروز ب دخترم شیر ندادم کارم درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست

منم دخترم تو ۲۲ماهگی از شیر گرفتم 

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری خودش شیر شبشو ترک کرد؟چرا پختر من شبا تا صبح شیر میخوره،عزا گرفتم چجور از شیر بگیرمش   &n ...

راه سختی پیش روته عزیزم  دختر منم همینجوری بود الکی فقط مک میزد 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
اتفاقا من شنیدم اگه از شیر گرفتی دیگه نباید بدی بهش هی بدی و بگیری خوب نیس  اولین قدمم قطع کرد ...

اخه هرچی تو نت زدم نوشته بود یهویی نگیرین واسه روحیشون خوب نیس دو دل شده بودم خودمم فکرمیکنم اگ بدی و ندی بدتر هوایی میشن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
سلام عزیزم منم تقریبا 1هفته هس شیر ندادم  منم تدریجی گرفتم خیلی عالی بود اصلا سختش نشد

سلام گلم چندوقتشه نی نیت؟شیر شبشم ترک دادی؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
سلام گلم چندوقتشه نی نیت؟شیر شبشم ترک دادی؟

سلام عزیزم 

23 ماه و نیمشه 

آره ببین دختر من در طول روز فقط ظهر قبل از خواب یه شیشه می‌خورد و شب قبل از خواب 

اول شیر روزشو قطع کردم یعنی فقط روزی 1 وعده می‌خورده و بعد از 10 روز شیر شب شو حذف کردم 

الان خداروشکر غذا خور شده راحت شدم

خدایا شکرت 🙏🏻
منم پسرم 22 ماهش شد کم کم ترکش دادم 23 ماهگی هودش دیگه نخواست... اگه یه موقع خواست بهش بده تو فشار ...

میترسم اونجوری بدتر هوایی شه

سلام عزیزم منم تقریبا 1هفته هس شیر ندادم  منم تدریجی گرفتم خیلی عالی بود اصلا سختش نشد

عزیزم میشه یکم منو راهنمایی کنی چجور گرفتی؟دخترم شبا همش شیر میخوره تا صبخ،نمیدونمشبا را چیکار کنم،تصمیم دارم عید از شیر بگیرمش

شما از شیر گرفتین؟اینجور بود؟

کلا خیلی وابسته بود به شیر شب تا صب مک میزد وقتی از شیرگرفتمش خیلی براش سخت بود و بهونه میگرفت و گریه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
میترسم اونجوری بدتر هوایی شه

منم همینکارو کردم ..پسرم یه دو روز سرشو گرم کردم نخواست بعدش بی قراری کرد دادم بهش..بعدش خودش گذاشت کنار نخواست

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اخه وقتی خودش نمیخواد و سراغشو نمیگیره دیگه به روحیش آسیبی نمیزنه که 

سراغشو ک میگیره اما حواسشو پرت میکنم یا میگم باشه بعدا اما اونجوری ک بخواد خودشو ب زمین بزنه واسه شیر اونجوری نیس

چجوری خودش شیر شبشو ترک کرد؟چرا پختر من شبا تا صبح شیر میخوره،عزا گرفتم چجور از شیر بگیرمش   &n ...

اخه تا قبل یه سالگی با زور بهش میدادم اصلا دوست نداشت دیگه شیر شبشم خودش ترک کرد

شير دادن خيلى درد داره؟؟؟؟

نه😂