2777
2789
عنوان

وقتی میگن یه نفر دکتره اولین چیزی که راجع بهش فکر میکنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
من الان سی سالمه. خیلی تنهام

با دوستات خوش باش.. یه روزی میری سر خونه زندگیت بعد میفهمی من چی میگم... به تنهایی فک نکن.. ب موفقیتها و خیلی چیزای دیگه فکر کن.. هیچ وقت دیر نمیشه واسه ازدواج و از تنهایی در اومدن.. 

منو حال دلم💖
ای بابا تنهایی یعنی هیچ دوستی نداری؟؟ یا منظورت شوهره یا معشوق 

معشوق. همسر. همپا. پایه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معشوق. همسر. همپا. پایه

اوف ب چی فکر میکنی عزیزم.. هیچ مردی هم پا و معشوق نیست.. فقط هم خوابن.. بخدا... شوهر من خوبه ها ن ک بد باشه.. ولی ترجیح میدادم کاش رفته بودم کلفتی خونه مردم ولی رشته مورد علاقمو ایندمو درست انتخاب کرده بودم.. من عاشق درس خوندن بودم.. الانم تا کاردانی دارم ولی ی رشته مزخرف

منو حال دلم💖
اوف ب چی فکر میکنی عزیزم.. هیچ مردی هم پا و معشوق نیست.. فقط هم خوابن.. بخدا... شوهر من خوبه ها ن ک ...

ببین من بیشتر سر این ناراحتم که خانوادم اختیار عمل آنچنانی بهم نمیدن. اخلاقشون‌اینجوریه. اختیار عمل میخوام بیشتر. بعدم من عاشق سفرم. پدرمادرمم سنشون بالاس خب نمیتونن همپا باشن. نمیان. نمیزارن منم برم. دوست داشتم شوهر‌کنم‌که حتی اگه نخواست باهام بیاد انقدی پایه‌باشه که اجازه بده خودم برم. 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
اوف ب چی فکر میکنی عزیزم.. هیچ مردی هم پا و معشوق نیست.. فقط هم خوابن.. بخدا... شوهر من خوبه ها ن ک ...

هم خوابم باشه خوبه. بعضی وقتا حس میکنم یه هیولا درونم بیدار شده. من آدم مذهبی ام. سخته کنترل کردنش. رابطه دغدغم نیس. بیشتر بخش معاش.قه ش برام جذابه که خب همونم نداریم!😉

من میگم اگه مثلا خیلی ها حسرت دارن جای من باشن، پس چرا هیچکس منو تابحال برا زندگیش انتخاب نکرده؟! 

ببین من بیشتر سر این ناراحتم که خانوادم اختیار عمل آنچنانی بهم نمیدن. اخلاقشون‌اینجوریه. اختیار عمل ...

دنبالش نگرد نیست.. یعنی خودت نمیتونی بعد تنها جایی بری.. امان از این خانواده ها.. مال منم اینجوری بودن.. الانم شوهرم با اینکه اجازه میده برم هر جا ولی خب اگه دستم تو جیب خودم بود بهتر بود.. خیلی جاها بری ولی پول نداشته باشی یا شوهرت خسیس باشه.. چشمت ب دستش باشه حال نمیده.. پس اگه اول ی موقعیت شغلی داشتم بعد شوهر میکردم بهتر بود

منو حال دلم💖
دنبالش نگرد نیست.. یعنی خودت نمیتونی بعد تنها جایی بری.. امان از این خانواده ها.. مال منم اینجوری بو ...

نمیخوام ادای سجاده آب کش ها رو دربیارم. من چند ماهه توی حسرت یه مشهدم. یه مشهد با قطار. برم یه شب توی حرم تا صبح بشینم. فضای اونجا آرومم کنه برگردم. کلا میخواد بشه ۱۵۰ تومن اینا. 

خرج زیادی نیس ولی امکانشم ندارم. خیلی رو دلم مونده

هم خوابم باشه خوبه. بعضی وقتا حس میکنم یه هیولا درونم بیدار شده. من آدم مذهبی ام. سخته کنترل کردنش. ...

خخخ میخوای شوهر من بیاد بگیرتت باهم زندگی کنیم.. دوست داشته زن کارمند و موقعیت دار داشته باشه😂😂😂😂😂

منو حال دلم💖

من از اونام که اگه بیام دیگه فرصت بهت نمیرسه. کمر هم برا شوهرت نمی مونه. ویرجین میخوام😁پا به پای خودم تشنه باشه😂

دنبالش نگرد نیست.. یعنی خودت نمیتونی بعد تنها جایی بری.. امان از این خانواده ها.. مال منم اینجوری بو ...

چرا ریپلای نمیشی