2777
2789
عنوان

حواس پرتی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 56 پست
خونه بلد ولی سرجلسه یکی دوتا غلط ریز داره

واسه یکی دو تا غلط رو بچه عیب نزار تمرکز نداره یه سری تمرینات تمرکزی هست سرچ کنی تو اینترنت زیاد هست مثلا حل ماز یا این تصاویر که اختلاف پیدا کنند و بازی های دیگه کمک می‌کنه تمرکزش بیشتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه تا حدی کنار بیاید دارو ندید مگر در موارد خیلی بد لطفا سریع مداخله دارویی نکنید مخصوصا در همچین مواردی اینا استامینفن نیستن بعضا داروهای بسیار عوارض داری هستن

ببرید مشاوره یا مرکز اختلال یادگیری اول تشخیص بدن که واقعا بچه شما حواس پرتی یا عدم تمرکز داره یا نه . شاید این حس شماست که حواس پرته .

بعد که تشخیص دادن باهاش تمرین هایی میکنن که تمرکزش بهتر میشه .

خودتون توی خونه هم میتونید باهاش بازی هایی کنید که تمرکزش بهتر بشه .

[QUOTE=400995128]واسه یکی دو تا غلط رو بچه عیب نزار تمرکز نداره یه سری تمرینات تمرکزی هست سرچ کنی تو اینترنت زیاد هست ...[/QUOT

باید بیشتر روش کار کنم خانومشون میگه از هوش زیاده تمرکز نداره

خونه بلد ولی سرجلسه یکی دوتا غلط ریز داره

تو خونه چون بالا سرش نشستی حواست هست درست بنویسه

تو آزمون و امتحانا معلم که تک تک بالا سر بچه ها نیس خودشون مینویسن 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پسر منم خییییییلی حواس پرته الان ششمه به نسبت سالای قبل یکم بهتر شده یه سوالای ساده براش طراحی کن که نیاز به دقت داره مثلا جوابها شبیه هم باشه منظورم ریاضی نیست چیزای دیگه مثل تفاوت اشکال هست که تو تیزهوشان سوال میاد ازش ولی خیلی ساده که بتونه حل کنه