sti مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 26 عنوان حواس پرتی دخترم 505 بازدید | 56 پست سلام مامانا من یه دختر ۷ ساله دارم که خیلی حواس پرتی داره اصلا به حرفام گوش نمیده و کار خودش میکنه بی دقتی میکنه مثلا ریاضی کامل بلده ولی تو آزمون اشتباهات ریز داره دیروز | 07:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17164 مشاور باید ببری احتمال زیاد نیاز باشه دارو مصرف کنه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8333 مشاور باید ببری احتمال زیاد نیاز باشه دارو مصرف کنه چه دارویی نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 32130 باید باهاش کار کنیدختر منم همینطوره خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
یردنسکا۸ عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1317 بازی های که تمرکزش رو میبره بالا تو گوگل هست باهاش انجام بده هم آموزنده وحالت بازی داره وهم موثره
mamieli67 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 13436 مشاور باید ببری احتمال زیاد نیاز باشه دارو مصرف کنه چه دارویی؟
sti مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 26 مشاور باید ببری احتمال زیاد نیاز باشه دارو مصرف کنه واقعا؟
mamieli67 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 13436 دختر منم همینه الان سوم هست تا حالا ریاضی بدون غلط نداشته با اینکه هر سوال امتحان رو ۲۰ بار تمرین کردیم 🫤
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17164 چه دارویی نمیدونم من ک دکتر نیستم ولی برای حواسپرتی و نبود تمرکز دارو میدن .. بچه خواهرمم ۷ سالش ک بود میخورد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sti مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 26 دختر منم همینه الان سوم هست تا حالا ریاضی بدون غلط نداشته با اینکه هر سوال امتحان رو ۲۰ بار تمرین کر ... خونه بلد ولی سرجلسه یکی دوتا غلط ریز داره
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17164 واقعا؟ اره صد درصد .. حتما زودتر ببر ... قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sti مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 26 [QUOTE=400994970]نبری ها[/QUOTEاخه در حدی نیست بچم دارو بخوره
sti مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 26 خیلی بازی گوشه وگرنه باهوشه بجز دارو راه حل بدید و تجربه بگید