2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

297 بازدید | 26 پست

کسایی که بچه کلاس اولی دارن ایا لباساشونو خودشون میپوشن؟پسرمن صفرتا صدش رو خودم میپوشم حتی لقمه هم میزارم دهنش. دکمه هاشم حتی نمیتونه ببنده شیک و مرتب میفرستم مدرسه ظهر که میاد انگار از جنگ برگشته ....ایا بچه های شمام اینطورن؟صورت کثیف لباسا شلخته.... چیکارش کنم😕

اشتباه مططططلق می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فس فس می کنه

ولی بااااید همه کاراشو خودش کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اکثرا همیننن. پسر من پیشه . از اول سال فقط یکبار لباسشو خودش پوشیده دکمه هم چون مدرسه یادش دادن خودش میبنده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه س دیگه چیکار میخوای بکنی!!من دختر دارم خودش انحام میده. ولی کلاس سومع

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چون حتما بچه مهد نرفته و شما هم کارمند نیستی وگرنه بچه 3و نیم ستاه من خودش لقمه درست میکنه می خوره و بیشتر لباس هاش رو می پوشه غیر جوراب .. کفشش رو می تونه دربیاره اما پوشیدن نه ...بزار خودش کراش رو بکنه

عزیزم.اصلا غصه نخور کپی پسرمنه یعنی ظهر خجالت میکشیدیم وقتی در مدرسه میدیدمش.ازبس لباساش کثیف بود و بهم ریخته.

الان خداروشکر مثل آقا ها میره ومیاد مرتب تمیز.خودشم میپوشه دکمه هاشم یاد گرفته ببنده.

خیالت راحت درست میشه

راستی پارسال همچی شو گم میکرد یکسره امسال هنوز یه مداد هم گم نکرده خیلی تغییر میکنن نگران نباش