2777
2789

توnicu بستریه خیلی روزای بدی رو دارم میگذرونم.دخترم شفا پیدا کنه زودی ببرمش خونه دیگه هیچی نمیخام.خدا هیچکسی رو با بچش امتحان نکنه.توروخدا برامون دعا کنین شاید خدا صدای شمارو شنید

اللهم اشف کل مریض

عزیزم 5تا صلوات برات فرستادم. خدای مهربون کمکت کنه ان شاءالله بزودی گل دخترت سلامت شه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش عزیزم میددنم چی میکشی پسرم ازاتاق عمل دراومد یک راست بردن ان ای سیو ۱۰روز بستری بود دسترس یااسترس تنفسی داشت 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

چی کشیدم من خیلی سخت بود هم روحی هم جسمی اسیب دیدم بخیه هام بازشد ۱۰روز نشستمنمیتونسنم دراز بکشم سزارین خیلی سخته بخوای بشینی پاشی 🙁🙁🙁🙁وفت و بی وقت باید میرفتم شیرمیدادم پشت در ان ای سیو چقد گریه میکردم 

اما بخدا چیزی نیس نترس کصافطا براهرچیزی بچه ها نگه میدارن

چی کشیدم من خیلی سخت بود هم روحی هم جسمی اسیب دیدم بخیه هام بازشد ۱۰روز نشستمنمیتونسنم دراز بکشم سزا ...

وااای اره من که مردم بخیه هام زخم شده ولی اینا بدرک کاشکی زودتر تموم شه ینی میشه ببینم دارم میبیرمش خونه

وااای اره من که مردم بخیه هام زخم شده ولی اینا بدرک کاشکی زودتر تموم شه ینی میشه ببینم دارم میبیرمش ...

اره میبری نگران نباش دقبقا مبوونم‌چی مبکشی🙁🙁