2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین بیاین +عکس😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 76 پست
اره تو دل ادمو خالی میکنه😫😫 عزیزم برای پسرم دعا کن با سختی بدنیا اومد و بزرگ شد....نمیخوام ...

انشاالله که چیزی نیست

منم دو تا بچه دارم دخترم البته هنوز خیلی کوچیکه

یا رفیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که چیزی نیست منم دو تا بچه دارم دخترم البته هنوز خیلی کوچیکه

خدا حفظشون کنه گلم

من خیلی مراقب تغذیه و بهداشتشونم ....

وای کاش بخیر بگذره

نظر کردم😥😥😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بابا توو گوگل بزن من خوبم میزنه شما مُردی!! گوگل همه چیو گنده میکنه نگران نباش عزیزم

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

دقیقا خواهرزاده منم اینجوری بود وای ک چقد ما ترسیدیم ازش ازمایش گرفتن غده لنفاویش بود گفت عفونت کرده البته خواهرزاده من میرفت باشگاه دکتر گفت ب احتمال زیا  دست کثیف خورده بهش اینجوری شده اصلااااا نگران نباش بهت قول میدم هیچی نیس

بابا توو گوگل بزن من خوبم میزنه شما مُردی!! گوگل همه چیو گنده میکنه نگران نباش عزیزم

ممنون عزیزم

میشه برا پسر کوچولوم دعا کنی😥😥😥😥

ممنون میشم

ممنون عزیزم میشه برا پسر کوچولوم دعا کنی😥😥😥😥 ممنون میشم

چشم حتمن♥️

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...
نه سرما نخورده الان  دلم میخاد بمیرم اما واس بچم مشکِلی پیش نیاد😫😫😫👎

نه عزیزم سخت نگیر منم از یه جای بدنم یه چربی دراومده بود رفع شد

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
دقیقا خواهرزاده منم اینجوری بود وای ک چقد ما ترسیدیم ازش ازمایش گرفتن غده لنفاویش بود گفت عفونت کرده ...

واقعا؟؟؟؟

گلم من به بهداشتش خیلی اهمیت میدم...

خودشم عادت کرده و تر تمیزه همیشه

اما نمیدونم چی شد اینبار‌.......بخدا منو مادرم فقط داریم گریه میکنیم😥😥😥😥

یبار دست زدم فقط دقت نکردم... دوستان میگن دست نزن بهش 

نه دست بزنی اتفاقی نمیفته 

فقط ببین سفته یا میلغزه تا بهت بگم

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜