2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین بیاین +عکس😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم.. اره غدد لنفاویه،اما میترسم باز.. درمان خونگی هاش چیه

تورم غدد لنفاوی می تونه نشانه ی عفونت باشه

به نظرم عفونت گوش هست

دکتر ببرید مشخص میشه نگران نباشید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
گوگل ک همه چیزو ب سرطان ربط میده نگران نباش داداش منم داشت ی غده چربی بود ک خودبخود رفت اما حتما ب ...

قطعا میبرمش

چکاپ کامل میبرم حتما

ولی تا راه ها باز بشه دو سه روز طول میکشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه همکار من یه همچین چیزی تو کمرش داشت.بعد چند وقت خودش سر باز کرد چرک و عفونت بود البته دکترم گفته بود دستش نزنید تا وقتش.

بعضی وقتا هم توده چربیه که کاملا بی ضرره

عزیزم تو نت راجع به بیماری اطلاعات نگیر فقط استرس بهت وارد میکنه

تورم غدد لنفاوی می تونه نشانه ی عفونت باشه به نظرم عفونت گوش هست دکتر ببرید مشخص میشه نگران نباشید

واقعا؟؟؟

دردی هم نداره

نمیدونم منکه خیلی به بهداشتش اهمیت میدم😥

ترخدا براش دعا کن

منم بچه بودم روی گردنم داشتم دکتر بردن گفتن هیچی نیست الانم سرما میخورم میزنه بیرون سرما نخورده؟

نه گلم 

فقط یک ماه یا دوماه پیش همون موقع ک انفلانزا بود تا سه روز تب کرد

و بیحال بود...همین

یه دختر ۲۰ ماهه هم دارم..

اونم اینطوری بیحال شد الان خوبن

عزیزم انشاالله میبری دکتر ومیگه چیزی نیست.فقط نه خودتون ،نه بچه خودش،بهش دست نزنین وفشارش ندین.

نه اصلا خودش دس نمیزنه

منم ک فقط نگاش کردم

ترخدا دعا کنین😥😥😥

واقعا؟؟؟ دردی هم نداره نمیدونم منکه خیلی به بهداشتش اهمیت میدم😥 ترخدا براش دعا کن

من تخصصی در زمینه ی پزشکی ندارم عزیزم

طبق مطالعاتم گفتم 

چشم دعا می کنم نگران نباشید ❤❤

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
منم الان یه نشونه از نوزادم رو سرچ کردم تا چه بیماریهایی که منو نبرد

اره تو دل ادمو خالی میکنه😫😫

عزیزم برای پسرم دعا کن

با سختی بدنیا اومد و بزرگ شد....نمیخوام چیزیش بشه دق میکنم

یه دختر ۲۰ ماهه هم دارم...

واقعا رسیدگی به دوتا بچه سخته...

دارم میمیرم از نگرانی😫

اره دندوناش محکم و سالمه اما یه کوچولو دهنش بو میده 

احتمالا سرما خورده چرکین شده

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍