امروز دوستم داشت از دوستش صحبت میکرد،میگفت با یه مرد متاهل پولدار دوس شده ،عین چی تیغش میزنه،مرد به هوای ماموریت کاری با این دوست دخترش میره مسافرت،مرتیکه خر گفته من بعد هر سفرم یه طلایی،سرویسی چیزی واسه زنم میگیرم که دهنش بسته باشه،انقدر متنفر شدم از دوستش،دیدمشم دختره ی پتی رو،یه لباسایی میپوشه همه مارک و گرووون،حالم گرفته از صبح،خیلی ترسناک شده جامعه😰😰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این جورزنهافقط ماده ن که هیچ چیزقابل عرضه کردن ندارن جز یه جسم لش دارن که اونم ازسرحقارت به حراج گذاشتن ومیفروشن لیاقت اب دهنم ندارن لاشخورها،ازگوشت سگ حرومتراون پولهاکه حق زن یکی دیگست ومیخورن.یکی عین مریم میرزاخانیه ادم کیف میکنه اززن بودنش یکیم عین اینااویزون وانگل
زنش لابد خبر نداره.حتما هم خوشحاله که چه شوهر خوبی دارم
شک نکن هر زنی خوب شوهرشو میشناسه و متوجه تغییر رفتارش میشه زنا حسشون در مورد خیانت قویه
شاید نتونن ثابت کنن با مدرک ولی با کوچیک ترین نشونه شک میکنن. این خودشو زده به نفهمی تا از جهت مالی تامین شه
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@