2777
2789
عنوان

چقدر پست اون زنی که میره تو زندگی مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جورزنهافقط ماده ن که هیچ چیزقابل عرضه کردن ندارن جز یه جسم لش دارن که اونم ازسرحقارت به حراج گذاشتن ومیفروشن لیاقت اب دهنم ندارن لاشخورها،ازگوشت سگ حرومتراون پولهاکه حق زن یکی دیگست ومیخورن.یکی عین مریم میرزاخانیه ادم کیف میکنه اززن بودنش یکیم عین اینااویزون وانگل

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
اون دختر یک هرزه ای بیش نیست.  و متاسفم واسه اون زنی که با طلا خر میشه و چشماشو روی بی تعهدی ه ...

دقیقا،مردی که باج اینجوری میده،داره یه غلطی میکنه 

و اعتماد کامل داشتن اشتباه محض

جای سالم نزار تو بدنش هرزه رو

بهم میگه چون حس میکنم تو دوسش نداری من دوباره پیام دادم 

گفتم نه عزیزم تو کلا شعور نداری 

یه حرفایی باااارم کرد که تو بی ادبی    

مادرشوهرم همونجا ارایشگاه داره بهش گفتم. گفت این سری که اومد پیشم بهش میگم...

اره دیگه خیلی رک گفت برام مهم نیس نامزد داری    

من نامزدم خیلی حساسه روم نمیزاره برم ادامه تحصیل بدم ترسشم همینه ولی من میگم خب منکه از خودم مطمئنم انقد دوره زمونه بده اعصابم بهم میریزه

بهم میگه چون حس میکنم تو دوسش نداری من دوباره پیام دادم  گفتم نه عزیزم تو کلا شعور نداری  ...

چرا باهاش حرف زدی؟!از اولین پیام باید با تشر میرفتی دم خونه باباش و بی ابروش میکردی

زنش لابد خبر نداره.حتما هم خوشحاله که چه شوهر خوبی دارم

شک نکن هر زنی خوب شوهرشو میشناسه و متوجه تغییر رفتارش میشه زنا حسشون در مورد خیانت قویه 

شاید نتونن ثابت کنن با مدرک ولی با کوچیک ترین نشونه شک میکنن. این خودشو زده به نفهمی تا از جهت مالی تامین شه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
من نامزدم خیلی حساسه روم نمیزاره برم ادامه تحصیل بدم ترسشم همینه ولی من میگم خب منکه از خودم مطمئنم ...

من باهاش خیلییی رفیقم... دوران دوستی خیلی حساس بود. شرطش هم این بود دانشگاه فقط شیراااز

الان که دیگه عقد کردیم اصلا با قبلا قابل مقایسه نیست. خیلییی خوب شده اصلااا گیرای الکی نمیده فلانجا نرو نیا با فلانی حرف نزن

یکی از دلیلاشم اینه که همیشه راستشو بهش میگم

چرا باهاش حرف زدی؟!از اولین پیام باید با تشر میرفتی دم خونه باباش و بی ابروش میکردی

درواقع اولش میخواستم بفهمم از طرف همسرم نخی داده شده یا نه دختره خودش این مدلیه  

دیدم کلاا دختره پرروعه... خیلی پررو. اسم همسرم علی هس. همش میگفت علی علی علی. علی فکراتو کردی   

خیلی پررو بود...

من باهاش خیلییی رفیقم... دوران دوستی خیلی حساس بود. شرطش هم این بود دانشگاه فقط شیراااز الان که دیگ ...

باز خوبه ماهم دوست بودیم الان‌نامزدیم عقد نکردیم هنوز ولی چشمم اب نمیخوره