2777
2789
عنوان

چقدر پست اون زنی که میره تو زندگی مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند روز پیشا یکی اومد دایرکت همسری بعد من رمز پیجشو دارم

بهم گفت من همسایتون هستم(همسایه خونه پدری) منم خیلی محترم بهش گفتم من عقد کردم و اینا 

غیب شد چند روز بعد دوباره پیام داد 

رفتم با پیج خودم بهش گفتم نگا من همسرشم دیگه مزاحم نشو

باز گفت چشم سه چار روز بعدش دوباره پیام داد به همسری خیلی وحیقانه گفت من کاری به نامزدت ندارم که میخوام باهات باشم... 

همسرم بلاکش کرد. به من پیام داده تقصیره توعه که منو بلاک کرده شمارشو بهم بده  

با خودم میگم یعنی خودش جای زنای اون مردا نمیزاره؟!نمیترسه اگه خودش عاشق بشه و‌با یکی ازدواج کنه،یکی مث خودش گند بزنه به زندگیش؟!

میگفت دختر باکره هم نیس،گفته بخام ازدواج کنم میرم ترمیم

چقدر پست فطرتتتتتتته

با خودم میگم یعنی خودش جای زنای اون مردا نمیزاره؟!نمیترسه اگه خودش عاشق بشه و‌با یکی ازدواج کنه،یکی ...

اینا زباله هایی هستن که لیاقتشون پس مونده دیگرانه، مطمئن باش همه آدما جواب کاراشون رو توی همین دنیا میگیرن نگاه به سر وضعو ظاهرش نکن اینا ظاهر قضیس

والا منم امروز شنیدم از یه جای معتبر که یه مرد۶۰ ساله با دختر ۲۰ ساله هستش.دختره گفته تو هزینه دانشگاه منو تا مین کن منم تورو ساپورت میکنم.

منم موندم این مرده ۶۰ سالشه الان وقته توبه و استغفاره  نه دوست دختر.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
با خودم میگم یعنی خودش جای زنای اون مردا نمیزاره؟!نمیترسه اگه خودش عاشق بشه و‌با یکی ازدواج کنه،یکی ...

اون دختر یک هرزه ای بیش نیست. 

و متاسفم واسه اون زنی که با طلا خر میشه و چشماشو روی بی تعهدی همسرش میبنده 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@