فقط ۲۱واحد مونده.تا حالا همیشه غیر حضوری با هزار جور سختی خوندم.چون بعد از ازدواج اومدم یه شهر دیگه.فقط برای امتحانام درخواست مهمان میدادم.الان با یه بچه تو شهر غریب ک حتی یه نفر نیست کمکم کنه چجوری این ۲۱ واحدو پاس کنم.دلم میخواد فقط گریه کنم از غصه.اگه بیخیال بشم حیفه.اگه بخونم چجوری بخونم.تازه چند واحدمم عملیه باید سرکلاس باشم.اما نمیتونم.چون ۴ماه باید خونه زندگیمو ول کنم برم شهرستان ک نمیشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دو ترمو مرخصی بگیر بچتم یکم از آب و گل در میاد میتونی بزاریش مهد بعدش به ادامه تحصیلت برسی تو سن بچت هیچی مهمتر از اون نیستتا بحال تمومش نکردی یه دو ترمم روش یه سالم یه ساله
بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور هانه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
تاحالا ۴ترم مرخصی گرفتم.برای زایمانو بارداریو کارو این چیزا خیلی عقب افتادم.تازه مرخصی هم ک بگیرم ب ...
کاشی به از هیچیه مگه میخوای یربازی بری عجله داری زود تمومش کنی فعلا اول اولویتاتو مشخص کن اگه شوهرت بود نمیگفتم میگفتم درست مهمتره ولی بچت فرق داره بلاخص اگه شیر خودتم بخوره
بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور هانه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.