2777
2789
عنوان

واقعا چقدر ادما خودخواهن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 52 پست
واقعا سهمیه ها ظلمهتوانایی افراد باید سنجیده بشه من همیشه می گم بهشون پول و حقوق بدید ولی تو مراحل ع ...

چقدر قشنگ گفتی😭😭😭😭من هرگز اونا که این امتیازا گذاشتن نمیبخشم خودم با امتیاز شهید اصلا کاری نداشتم گفتم برا کشور رفته اما تاهل حق التدریس فرزند چیه دیگ اونم تو مرحله علمی 😔

🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدالت حتی در کنکورم نیست در هیچ استخدامی نیستکلا در ایران اصلا عدالت نیست

خسته شدم از این کشور😔دوبار دعوت نامه داشتم برم دانشگاه ایتالیا اما پولشو میخواست 

🧿
چقدر قشنگ گفتی😭😭😭😭من هرگز اونا که این امتیازا گذاشتن نمیبخشم خودم با امتیاز شهید اصلا کاری نداشت ...

همون خانواده شاهد و ایثارگر هم حقوق دریافت می کنه همه جا تخفیف داره  برای سر کار رفتند ظلمه اونی که باباش زمان جنگ نبوده شرایط ایثار و شهادت نداشته تکلیفش چیه شهید با خدا معامله می کنه 

متاسفانه همینجوره هیچ عدالتی نیستسر چیزای ساده‌تر امتیاز میدند به کسی که هیچ حقش نیست

میگن متاهل سختی میکشن

مگ من مجرد نشستم تو سواحل هاوایی دارم موهیتو میخورم ؟😔والا ماها خیلی چالشو سختی گذروندیم سر مجرد بودن 

🧿
من بابام چند سال پیش تو .... یه آزمون داد نمرش از ۶۰ بود ظرفیت استان هم سه نفر بود بابام نمره اولو ت ...

من هم ۱۰ سال پیش یک ازمون شرکت کردم تو استان نفر دوم شدم،یکسال تمام نشستم تو خونه درس خوندم فقط. بعد فهمیدم کسایی که میخواستن رو قبل ازمون جذب کرده بودن و ازمون فقط فرمالیته بوده،۳۰۰۰ نفر شرکت کرده بودن اون موقع نفری ۲۰۰ هزار هزینه ثبت نام ازمون بود که همه ش رفت به جیب اون نهاد برگزار کننده،

میگن متاهل سختی میکشنمگ من مجرد نشستم تو سواحل هاوایی دارم موهیتو میخورم ؟😔والا ماها خیلی چالشو سخت ...

نه عزیزم اینا بهانه س امار ازدواجو بالا ببرن،مثل اون وقتا هرکس میخواست هیئت علمی بشه ازدواج میکرد،نمیدونن بااین‌کار امار طلاق هم‌بالا میبرن ازدواج زوری که نمیشه

پلن مهاجرت بذار گور بابای آموزش و پرورش

خیلی پول میخواست خیلی😭اصن همون بلیت رفتش و... کار پیدا کردن غربتش من فقط انگلیسی بلدم باید ایتالیایی یاد می‌گرفتم ،میگرفتمم پشتوانه مالی نبود براش😔

🧿
واقعا سهمیه ها ظلمهتوانایی افراد باید سنجیده بشه من همیشه می گم بهشون پول و حقوق بدید ولی تو مراحل ع ...

صددرصد، تو رشته های تاپ و دانشگاه های تاپ کسانی نشستن‌که واقعا صلاحیت اون جایگاه رو ندارن،همینا فردا میشن یه دکتر بیسواد جون مردمو به خطر میندازن

خیلی پول میخواست خیلی😭اصن همون بلیت رفتش و... کار پیدا کردن غربتش من فقط انگلیسی بلدم باید ایتالیای ...

خب باید بیوفتی دنبال بورسیه گرفتن 

من دوستم بورسیه گرفت رفت آمریکا 

پول بلیط هواپیما هم خودشون میدن برای بورسیه 

رشته ات چیه؟

همون خانواده شاهد و ایثارگر هم حقوق دریافت می کنه همه جا تخفیف داره برای سر کار رفتند ظلمه اونی که ...

خیلی نطقی حرف زدی ولی کیه که صدامون بشنوه ما فقط فعلا یه کارزار گذاشتیم با این عنوان اما پونزده درصد میخواست متاهلا میگفتن نه ما حقمونه بچه داری سخته خب باشه سخت باشه مگ برای ما بچه داری میکنید😔😭

کارزار راه‌‌حل رفع بی‌عدالتی استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴

🧿