2777
2789
عنوان

واقعا چقدر ادما خودخواهن

608 بازدید | 52 پست

من آزمون آموزش پرورش شرکت کردم نمره خامم ۴۴۹ شد 

خواهرم تاهل داشت و حق التدریس‌ و فرزند یهو امتیازش شده بود ۹۰۰

درحالی که امتیاز خامش از من چند نمره کمتر بود و خوشحالم براش اما

این واقعا حقه و عادلانس که منی که با شرایط سخت درس خوندم و علمم با خواهرم یکیه و احتمال خیلیا دیگ اونا قبول بشن اما من چون هنوز کسی دوسم نداشته و ازدواج نکردم و دست خودم نبوده اینطوری حقم خورده بشه؟😑هیچکس تا جای من نباشه نمیفهمه من چی میگم به خدا شب فقط سه ساعت خوابیدن همزمان سر کار رفتن چیزی کمتر از بچه داشتن یا شوهر داشتن نداره منکه نباید جور ازدواج کردن بچه دار شدن بقیه پس بدم میشد تو مصاحبه امتیازا تعلق بگیره میشد عادلانه تر باشه نه توی مرحله کتبی که سنجش علمیه 😭یا امام رضا من به کی بگم دردمو بعد چهار سال ازمون دادن خوندن نرفتن بیرون این حقمه؟

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام چند سال پیش تو .... یه آزمون داد نمرش از ۶۰ بود ظرفیت استان هم سه نفر بود بابام نمره اولو تو استان آورد ۵۶ بود نمرش 

خیلی راحت خط کشیدن رو اسمش سه تا سهمیه دار و گذاشتن جاشون یکیش دوست بابام بود با نمره ۳۰ قبول شد🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلا هیچی اینجا عادلانه نیست کاملا درکت میکنم حق داری

بعضیا تازه نمک رو زخمن😭😭😭من سر خوندن این ازمون یه بیماری دیگم گرفتم که خوب بشو نیست😭کیه دنبال عدالت باشه 

🧿
منم دختر مجرد میشناسم واقعا تلاش کرد ولی قبول نشد

نمیشه امسال نمیشد واقعا😭من چطوری با کسی که از قبل پونصد امتیاز اومده سر ازمون رقابت میکردم 😭😭

🧿

واقعا سهمیه ها ظلمه

توانایی افراد باید سنجیده بشه 

من همیشه می گم بهشون پول و حقوق بدید ولی تو مراحل علمی و سر کار رفتند در حق بقیه ظلم کنید 

به خدا بگردنشونه هر کی این قوانین تصویب می کنه

نمی‌دونم من تدریس خیلی دوست داشتم 😔خیلی تو ذهنم خیال بافی میکردم سرش

به خدا این خیال بافی ذهن هست که فریبت می ده. بعد یک سال برات عادی میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من بابام چند سال پیش تو .... یه آزمون داد نمرش از ۶۰ بود ظرفیت استان هم سه نفر بود بابام نمره اولو ت ...

😭😭😭امسال آموزش پرورش وحشتناک بود شانس ماست پارسال اینقدر امتیاز نبود اما شد مثل بقیه آزمونا و گند خورد توش عدالت اسلامی اینه؟

🧿
😭😭😭امسال آموزش پرورش وحشتناک بود شانس ماست پارسال اینقدر امتیاز نبود اما شد مثل بقیه آزمونا و گند ...

از کلمه عدالت کلا سه حرف آخرش مونده تو این مملکت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️