2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چ غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 32 پست
یعنی من تا دو سه سال دیگه باید مرخصی بگیرم.خیلی طول میکشه.شهریه الکی تو این دوسال نیشه نزدیک ۳ملیون

بشه به درک چشم شوهرت در میاد میده هر کی خربزه خورده پا لغزشم میشینه مامان بزرگم این وقتا میگفت بچتو که از خونیه بابام که نیاوردم   مهم اون قند عسلته که الان فقط آغوش گرمتو میخواد من پسرم تو سن شیر خوارگیش چون خانومم کارمند بود میدیدم شبا و روزای که نیست چه زجری میکشه دلم نمیاد بچه توام اینطوری بشه

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
بشه به درک چشم شوهرت در میاد میده هر کی خربزه خورده پا لغزشم میشینه مامان بزرگم این وقتا میگفت بچتو ...

شوهرم بیچاره ک میگه تا هروقت دوست داری مرخصی بگیر من شهریتو میدم.ولی خودم دیگه خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم بیچاره ک میگه تا هروقت دوست داری مرخصی بگیر من شهریتو میدم.ولی خودم دیگه خسته شدم

بازم

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.