2777
2789
عنوان

برای یه مشکل راه حل می‌خوام

357 بازدید | 63 پست

چند وقت پیش یه مهمون فامیل دور اومد خونه ی مادرم نهار . عصر با مادرم رفتن خونه ی یه فامیل دیگه و شب موندن . مادرم کیف ش تو ماشین اونا بود و یادش رفت با خودش ببره . اون خانم آخر شب به سر رفت بیرون و اومد تو حیاط کیف داد دست من گفت بده به مادرت منم دادم به مادرم . یکی دو روز بعد مادرم فهمید زنجیر طلاش که تو کیف بود نیست . بعد رفتن تو اینستا خانم بهم کلی پیام داد و دوباره هم زنگ زد که به جوری برام عجیب بود. الان خیلی ناراحتیم داریم دق میکنیم موندیم چکار کنیم . میترسم گناه کسی رو بشورم و از طرفی هم می‌خوام یه کاری کنم تو رو خدا کمکم کنید.

منم در موقعیت مشابه به یه نفر شک کردم سر موضوعی 

ولی چیزی نگفتم که یه وقت تهمتی نزده باشم 

سنم کم بود 15 سالم بود   هنوزم میگم خدایا اگه طرف دزد بود چی؟ بازم من اون دنیا باید جواب پس بدم که چرا شک کردم به طرف و چیزی نگفتم؟  خیلی حسه بدیه 

من درکت میکنم اما هیچ راه حلی براش ندارم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=393746975]بهش بگو یه زنجیر طلا توی کیف بوده الان نیست همه جا داریم دنبالش میگردیم میشه شماهم نگاه کنید احیانا ...[/QUOTE

همین به فکرم رسید ولی از عواقبش ترسیدم. بنظر تون بگم؟

آره خب دیگه راهی نیست اینجوری تهمت نزنید ،ببینید چی میگه

میترسم مامانم نزاره ولی خیلی دلم براش میسوزه داغون شده زنجیر خیلی بزرگیه .‌مال مراسمه هفتاد سانتی 

با این گرونی هم قدرتش ندارم براش یه دونه بخرم . گرفته بود برا وقت احتیاج خودش . اینم بگم یه دست بند و سه تا انگشت هم تو کیف بود اونا سرحاشن فقط اون زنجیر نیست.