2777
2789
عنوان

اگر خواهرشوهرتون زیرپوستی اذیتتون کنه چکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 80 پست

منم خواهر شوهرم و شوهرم باهم قهرن رفت و آمد نداریم پسرمم به دنیا اومد نیومد خونمون یه بار خونه ی مادر شوهرم دیدمش پسرم نه ماهه بود با دیدنش شروع کرد به گریه کردن بعد خواهر شوهرم به کنایه گفت اینقدر نمیایید خونمون کهبچه اصلا منو نمیشناسه منم گفتم راست میگی ببخشید زاییده بودی نیومدم سرسلامتی دیگه هیچ وقت هیچ جا گلایه نکرد

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

مدام پز میده که شوهرم این کارو میکنه اون کارو میکنه کادو گرفته چقد خرج کردم رفتیم بیرون چی خوردیم کجا رفتیم منم بخاطر بچه کوچیک زیاد نمیتونم برم بیزون ولی دیگه واقعا داره اذیتم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کاری که تا الان کردم. ببین یه دیوار کشیدم دور خودم سنگین و سنجیده تحت هیچ شرایطی باهاشون قاطی نمیشم صمیمیت عمرا یه جوری بی محلی تو رفتارم بهشون میکنم که تا اعماق وجودشون آتیش گرفته تاحالا هروقت هم بحث شده جمله اولشون اینه که تو خیلی مغروری اینقدر با حرص این جمله رو میگن که معلوم میشه چقدر سوختن از رفتارم یه جوری غیر مستقیم تحویلشون نگرفتم که الان نزدیک دوساله عروسی گرفتم یه وعده خونم اومدن با دعوت باهاشون سرد سردم اوایل خیلی بهشون رو دادم پررو شده بودن با هرکدومشون یه بار اساسی دعوا کردم شستم گذاشتم کنار هرچی لایقشون بودم گفتم الان دیگه نشستن سر جاشون

فدات😘 انقد دلم میخواست میتونستم باهاش خوب بشم ولی اصلا هیچیش جذبم نمیکنه عید قراره باهاشون بریم م ...

اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی عزیزم.

چون رود بگذر از تمام سنگریزه ها🥰

اگه همون نسخه ی محبت رو بپیچی براش، قول میدم هم با هم دوست میشین هم کلی مسافرت بهتون خوش میگذره😍

متاسفانه هیچ هنری بلد نیستم حرفه ایشون آرایشگریه اما خیلی خیلی زیاد پز میده . تک تک کادوهای که شوهرش ...

فداسرت

اونم رفته يادگرفته خب

شماهم از اينترنت شروع كن

سرچ كن بپز خوب شد بخوريد و نشد بريز دور

ي خانمي ميشناسم فقط دسر درست ميكنه

اينو بدون درامدش ميليارديه!!!!!

اصلا كسي فكرشو ميكنه ي دسر

فداسرت اونم رفته يادگرفته خب شماهم از اينترنت شروع كن سرچ كن بپز خوب شد بخوريد و نشد بريز دور ...

جدی میگی عزیزم چیا درست میکنه چجوری میفروشهخیلی دوس دارم کسب درآمد کنم اما واقعا نمیدونم از کجا چجوری

چندساله کار میکنه توروخدا اگه میتونی راهنماییم کن گلم

ببين من از دخترخالم شنيدم

اخه دخترخالم كلاس كيك ميرفته اونجا اشنا شدن

چندسالشو نميدونم

اما بنظرم تواينستا بزار كاراتو

از اشناها شروع كن به فروش

زبانم خوبه . کیک بلدم دسرا رو بعضیا رو بلدم . کارشناسی میکروبیولوژی دارم . همینا در همین حد عزیزم 😭

اخ عالي هستي كه عزيزم

رشتتون كه خوبه

بازار كارش چطوره؟؟

تدريس خصوصي زبان

زبان كنكوريا رو درس بديد

اخ عالي هستي كه عزيزم رشتتون كه خوبه بازار كارش چطوره؟؟ تدريس خصوصي زبان زبان كنكوريا رو درس بدي ...

عزیزم میتونم زبان رو تدریس کنم اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید شروع کنم . رشتم بازار کار نداره عزیزدلم . تنها کسی هستی که میگی عالی بتظر خودم خیلی از دنیا عقب موندم بخاطر درس خوندن هیچ هنری نتونستم یاد بگیرم

عزیزم میتونم زبان رو تدریس کنم اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید شروع کنم . رشتم بازار کار نداره عزیز ...

عزيزم عالي هستي

خودتو دست كم نگير

كم كم ي چيزايي يادبگير

البته منم مث خودتم

ببين توي دبيرستانا تبليغ بزار

دوستم عربي كنكور رو٧٠ زد

داره عربي كنكوريا رو درس ميده