اگه جوری اذیت کنه که فقط شما متوجه بشید و شوهرتون متوجه نباشه مثلا توی جمع زنونه مدام جلوی شما و بقیه از جاریتون تعریف کنه یا کلا اذیتهای این مدلی چکار میکنید؟
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
منم خواهر شوهرم و شوهرم باهم قهرن رفت و آمد نداریم پسرمم به دنیا اومد نیومد خونمون یه بار خونه ی مادر شوهرم دیدمش پسرم نه ماهه بود با دیدنش شروع کرد به گریه کردن بعد خواهر شوهرم به کنایه گفت اینقدر نمیایید خونمون کهبچه اصلا منو نمیشناسه منم گفتم راست میگی ببخشید زاییده بودی نیومدم سرسلامتی دیگه هیچ وقت هیچ جا گلایه نکرد
حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین کاری که تا الان کردم. ببین یه دیوار کشیدم دور خودم سنگین و سنجیده تحت هیچ شرایطی باهاشون قاطی نمیشم صمیمیت عمرا یه جوری بی محلی تو رفتارم بهشون میکنم که تا اعماق وجودشون آتیش گرفته تاحالا هروقت هم بحث شده جمله اولشون اینه که تو خیلی مغروری اینقدر با حرص این جمله رو میگن که معلوم میشه چقدر سوختن از رفتارم یه جوری غیر مستقیم تحویلشون نگرفتم که الان نزدیک دوساله عروسی گرفتم یه وعده خونم اومدن با دعوت باهاشون سرد سردم اوایل خیلی بهشون رو دادم پررو شده بودن با هرکدومشون یه بار اساسی دعوا کردم شستم گذاشتم کنار هرچی لایقشون بودم گفتم الان دیگه نشستن سر جاشون
اخ عالي هستي كه عزيزم رشتتون كه خوبه بازار كارش چطوره؟؟ تدريس خصوصي زبان زبان كنكوريا رو درس بدي ...
عزیزم میتونم زبان رو تدریس کنم اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید شروع کنم . رشتم بازار کار نداره عزیزدلم . تنها کسی هستی که میگی عالی بتظر خودم خیلی از دنیا عقب موندم بخاطر درس خوندن هیچ هنری نتونستم یاد بگیرم