2777
2789
عنوان

اگر خواهرشوهرتون زیرپوستی اذیتتون کنه چکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 80 پست
نه اخه چرا بايد اذيت بشم  ببخشيدبه نظرم خيلي مسخره اومد  مثلا من به قصد اذيت كردنتون بد ...

نه مثلا بیاد اگه ضعفی هر چند کوچیک شما توی خانه داری  داری بیاد اون قضیه رو توی خودش پررنگ نشون بده و جلوی برادر خودش و بقیه زیر پوستی برای خودش تبلیغ کنه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مثلا بیاد اگه ضعفی هر چند کوچیک شما توی خانه داری  داری بیاد اون قضیه رو توی خودش پررنگ نشون ...

عین خواهر شوهر منه.

ببینم تو جاری منی؟

اسم خواهرشوهرت چیه

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
عین خواهر شوهر منه. ببینم تو جاری منی؟ اسم خواهرشوهرت چیه

نمیشه بگم 

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

من مشکلم با خواهرشوهرم اینه که چون با فاصله چندماه عروسی کردیم خیلی خیلی پز میده مدام زندگیشو با من مقایسه میکنه . اینکه شاغله و اینا دوس ندارم واقعا اذیتش کنم بی نهایت پز میده به من

خوب تویی که بقیه رو خوب میبینی🥰⁦❤️⁩

فدات😘

انقد دلم میخواست میتونستم باهاش خوب بشم ولی اصلا هیچیش جذبم نمیکنه

عید قراره باهاشون بریم مسافرت از الان عزا گرفتم چیکار کنم کمتر حرص بخورم

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
من مشکلم با خواهرشوهرم اینه که چون با فاصله چندماه عروسی کردیم خیلی خیلی پز میده مدام زندگیشو با من ...

ي حرفه اي بياموز

مثلا شيريني پختن(مثال زدم)

شايد همين هنرتو ي روز ازشاغل بودن او موفقترباشه

ي حرفه اي بياموز مثلا شيريني پختن(مثال زدم) شايد همين هنرتو ي روز ازشاغل بودن او موفقترباشه

متاسفانه هیچ هنری بلد نیستم حرفه ایشون آرایشگریه اما خیلی خیلی زیاد پز میده . تک تک کادوهای که شوهرش براش میگیره میاد به من میگه اینو گرفته اونو گرفته