اگه جوری اذیت کنه که فقط شما متوجه بشید و شوهرتون متوجه نباشه مثلا توی جمع زنونه مدام جلوی شما و بقیه از جاریتون تعریف کنه یا کلا اذیتهای این مدلی چکار میکنید؟
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
نه اخه چرا بايد اذيت بشم ببخشيدبه نظرم خيلي مسخره اومد مثلا من به قصد اذيت كردنتون بد ...
نه مثلا بیاد اگه ضعفی هر چند کوچیک شما توی خانه داری داری بیاد اون قضیه رو توی خودش پررنگ نشون بده و جلوی برادر خودش و بقیه زیر پوستی برای خودش تبلیغ کنه
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مشکلم با خواهرشوهرم اینه که چون با فاصله چندماه عروسی کردیم خیلی خیلی پز میده مدام زندگیشو با من مقایسه میکنه . اینکه شاغله و اینا دوس ندارم واقعا اذیتش کنم بی نهایت پز میده به من