2777
2789
عنوان

صبح شوهرم حرف خیلی بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 79 پست
قولشون اشتباه😉 مرد خوب درک و فهم و ایمانش بالاست میفهمه پس برای خانومش که قناعت و مراعات میکنه ارج ...

کسی که شما میگی قحطیه به فرض اینکه باشه و قدرم بدونه تا چشمش به زنی که خرج خودش کرده و به خودش رسیده باشه بیوفته دست و پاش میلرزه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول این ک شوهر شما ی کم تند رفته تو رفتارش بهترم میتونست بگه یا حالا هرچی اما مخارج زندگی خیلی بالا ...

خیلی خوبه به خدا همه قبولش دارن من نمی دونم این چی بود که  صبح بهم گفت 

مردا رد دادن .دیروز شوهرم به خاطر بعضی اخلاقای گند جدیدش ازم معذرت خاهی میکرد .منم گلایه و اینا کردم ...

تو زندگی یه چیزی رو خوب فهمیدم کلا واسه کسی از خودت نزن و از خودت اینقدر کوتاه نیا که بخای روزی انتظار درک و فهمش رو از طرف داشته باشی.

چون مطمئنا میشکنی حتی بچه خودت 

جوری زندگی کن که از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشی.

از اونجایه اصلاح مردونه؟ 😐واس اصلاح اونجا مگ میبرن ارایشگاه😐😁چقد شوهرت حرفایه جدید میزنه ازکی این ...

معلوم نیست مثلا باهام شوخی می کنه بهم میگه جلبک (من به خدا فقط بهش میگم عزیزم عشقم میگم از در محبت برم اینم یاد بگیره) میگه باتو شوخی نکنم با کی شوخی کنم - - - بهتون بگم شوهرم تو فامیل به اسم خوب یادش میکنن اخلاقش خوبه این اصطلاحات منو دیوونه کرده

چکار مادر ش داشتی حللا لنگ اونو کشیدی وسط 

اخه مامانش هم باهامون بود.اشکال نداره جیگرم خنک شد.هم خودش هم اون مامان اینقد به حونواده من دری وری میگن.

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
تو زندگی یه چیزی رو خوب فهمیدم کلا واسه کسی از خودت نزن و از خودت اینقدر کوتاه نیا که بخای روزی انتظ ...

کاش از اول اینا رو میدونستم .متاسفانه بد عادتش دادم و ترکش سخته🎀😠

معلوم نیست مثلا باهام شوخی می کنه بهم میگه جلبک (من به خدا فقط بهش میگم عزیزم عشقم میگم از در محبت ب ...

وا خو باهات راحت،،، ول کن عمو،،،، من اگ بودم میگفتم چه میدونم از کحا بیاری اینحا اونجا،، میزدم ب شوخی و خنده،،،،، منم اول ب تریش قبام زود بر می‌خورد الان چندتا زن سیاسیت مدار دیدم دارم یاد میگیرم خخخخ،،،،، شاید واقعا حالش بد بوده ب دل نگیر 

معلوم نیست مثلا باهام شوخی می کنه بهم میگه جلبک (من به خدا فقط بهش میگم عزیزم عشقم میگم از در محبت ب ...

خب اینکه ناراحتی نداره بهش بگو کدو 

اصلا هرچی دلت خواست یهو سر غذا بگو قاشق یا کفگیر بعد  گفت هان چیزی خواستی بگو عزیزم تو رو گفتم شوخیه 😂

عزیزدلم موضوع بهتری برا ناراحتی پیدا کن فدات 

بعد فهمیدنتون چیکار کردین تغییر رویه دادین چه جوری ممکنه🎀

کم کم ممکنه شاید یه جاهایی هم کوتاه نیاد یا صداها بالا بره که تو هر خونه ای هست چه بهتر الان باشه تا بعد که از اینکه به خودتون نرسیدین یکی دیگه آویزونش شه یا دلش بره برا زنای بیرون

به خودتون برسید خوشکل کنید رنگ موی خوشکل لباس راحتیای ناز دل کدوم مرد رو نمیبره و جیبشو شل نمیکنه 😅👌