قرار بود بهم پول بده. عروسی پسر عمم عیده. من تابستون یه مانتو گرفته بودم(واسه عروسی بچه خواهر شوهرم) برای عید هم میخواستم بگیرم چون دوتا مجلس میخواستن بگیرن (دیروز مامانم گفت الان منتفی شده کلا یه بار بیشتر نمی گیرن) حالا شوهرم گیر داده میگه تو یعنی واسه اونجا میخواستی یه مانتو دیگه هم بگیری مگه من پولمو از اونجا(یه اصطلاح مردونه) در میارم که حرومش می کنی... خیلی ناراحت شدم - - - آخه شوهرم نمیزاره لباس مجلسی بگیرم منم حوصله بحث ندارم گفتم باشه تو هتل مانتو میشینم - - - باز صبح داره این حرفم بهم میزنه خیلی بهم برخورد (دیگه گفتم ازش پول نگیرم) حالا شما قضاوت کنید من مشکل دارم یا شوهرم میخوام پیامتونو به شوهرم نشون بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اونجایه اصلاح مردونه؟ 😐واس اصلاح اونجا مگ میبرن ارایشگاه😐😁چقد شوهرت حرفایه جدید میزنه ازکی این ...
معلوم نیست مثلا باهام شوخی می کنه بهم میگه جلبک (من به خدا فقط بهش میگم عزیزم عشقم میگم از در محبت برم اینم یاد بگیره) میگه باتو شوخی نکنم با کی شوخی کنم - - - بهتون بگم شوهرم تو فامیل به اسم خوب یادش میکنن اخلاقش خوبه این اصطلاحات منو دیوونه کرده
معلوم نیست مثلا باهام شوخی می کنه بهم میگه جلبک (من به خدا فقط بهش میگم عزیزم عشقم میگم از در محبت ب ...
وا خو باهات راحت،،، ول کن عمو،،،، من اگ بودم میگفتم چه میدونم از کحا بیاری اینحا اونجا،، میزدم ب شوخی و خنده،،،،، منم اول ب تریش قبام زود بر میخورد الان چندتا زن سیاسیت مدار دیدم دارم یاد میگیرم خخخخ،،،،، شاید واقعا حالش بد بوده ب دل نگیر
بعد فهمیدنتون چیکار کردین تغییر رویه دادین چه جوری ممکنه🎀
کم کم ممکنه شاید یه جاهایی هم کوتاه نیاد یا صداها بالا بره که تو هر خونه ای هست چه بهتر الان باشه تا بعد که از اینکه به خودتون نرسیدین یکی دیگه آویزونش شه یا دلش بره برا زنای بیرون
به خودتون برسید خوشکل کنید رنگ موی خوشکل لباس راحتیای ناز دل کدوم مرد رو نمیبره و جیبشو شل نمیکنه 😅👌