2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمومو آره ولی خودم نه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

خودم نه ولی یکی از اعضای خانواده رو چرا

میتونه دوسشون داشته باشه خانواده و فامیل رو و فامیل اون رو به انواع اعضای خانواده قبول دارن؟ 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

دختر عمومو آره ولی خودم نه

میتونه دوسشون داشته باشه؟ رابطشون با هم خوبه؟ و فامیل اون رو به عنوان اعضای خانواده قبول دارن؟ رفتارشون باهاش چطوریه خوب یا بد یا ترحمی؟ چند سالش بوده

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

میتونه دوسشون داشته باشه؟ رابطشون با هم خوبه؟ و فامیل اون رو به عنوان اعضای خانواده قبول دارن؟ رفتار ...

خیلییی دوسش دارن هم عموم هم زن عموم، رابطشون عالیه الان دانشجوعه شهر دیگه عموم هفته ای یه بار میره پیشش خوابگاه

بله از نوزادی آوردنش و رفتار فامیل خصوصا مامانبزرگم باهاش خیلی خوبه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اون موقع چن سالش بود حس خوبی داره یا خودشو جدا و بیگانه میدونه

۸ماهش بود آره مثل یه آدم عادی داره زندگی میکنه ازدواج کرده بچه داره ثروت زیادی هم بهش رسید خیلی هم دوسش دارن