2777
2789
عنوان

صبح شوهرم حرف خیلی بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 79 پست
خداییش کارش انقد سنگینه که تو کار دوسه بار فقط پریود شدم---پول میده واسه خریدو اینا - - - ولی صبح ان ...

اگه ارزش داری دیگ براش کار نکن  بره یکیو استخدام کنه

حقوق بده بهش تا بترکه

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این ک شوهر شما ی کم تند رفته تو رفتارش بهترم میتونست بگه یا حالا هرچی اما مخارج زندگی خیلی بالا رفته و خیلی رو اخلاق و رفتار مرد ها تاثیر گذاشته

در اخر آخریش سعی کنید گذشت کنید اقاتون هم من میدونم بعدشم بشیمون شده حالا میشه بگی غرور مردونش اجازه عذر خواهی نداده حتما تا شب از دلتون در میاره

خداییش کارش انقد سنگینه که تو کار دوسه بار فقط پریود شدم---پول میده واسه خریدو اینا - - - ولی صبح ان ...

نه خیر باید بگیری.این چرت و پرتا رو بریز دور که سوارت میشه بدجور منم مث تو جواب شوهرم رو نمیدادم .دیگه چن شب پیش بعد این که بیرون بیرون رستوران اومد خونه دعوامون شد.گفت بردمت بیرون سیرابیتو پر کردم.حالا چی میگی تو.منم توی این چن سال تا حالا یه کلمه هم جواب نداده بودم.این بارم جواب ندادم.دوباره گفت بازم سکوت.دفه سوم که گفت گفتم چشمت کور.وظیفت بود.تو سرت بخوره.اره رفتیم رستوران سرم با مامانت توی یه آخور بود.جوابشو بده حتما حتما حتما.غلط کردن زن میگیرن. اگه خرجی نمیدن.اگه میدونی نداره محترمانه باید بگه تو هم ولخرجی نکن بالاخره گرونیه اما حق نداره اینجوری حرف بزنه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه