2777
2789
عنوان

یه مرد خیلی خوب سنتی اومده خواستگاریم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والامنظورتون اینه این آقا ته دلش منو نمیخواد؟

ببین ممکنه این حدسی که میزنی درست باشه ولی بنظرم تو تمرکزتو روی این موضوع نذار تمرکزت روی خواسته ها و نیازهای خودت باشه اگر ملاکاتو داره برو مشاوره و تصمیم نهایی رو بگیر

چ حرف چرتی یچیزی یاد گرفتین میگین..الان من بشینم خودخوری کنم ک همسرم قبلا باکی بوده و چیکار میکرده ی ...

اونی که جمله ای که یاد گرفته میگه شمایی نه من. دوباره بخونی میبینی کدوم مون جمله کلیشه ای بکار برده.

خیلخب باشه، مختاری توی زندگیت. نظرت اینه به من ربطی نداره. و نظر منم همونه که گفتم.

مرد نمیتونه هر شکری بخوره و بیاد سراغ دختر آفتاب مهتاب ندیده. خوبه مشکلی ندارید😂🤷🏻‍♀️

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

شما میگی نمیشناسیش از کجا متوجه شدید قبلا دوست دختر داشتن؟

والا یکی از دوستای خانوادگیمون فامیل نزدیک ایشونه اون میگفت یعنی داداشش دوست اون آقاست خبر داشته ازش 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
بله دقیقا..والا دوستی قبل ازدواج اصلا افتخار نداره ک الان اینقد مد شده و ازدواج سنتی رو ب تمسخر میگی ...

اتفاقا پسرایی ک سنتی میان جلو خونه ماشین پس انداز همه چی دارن😂

عاشقونه ها آس و پاس😂

چ حرف چرتی یچیزی یاد گرفتین میگین..الان من بشینم خودخوری کنم ک همسرم قبلا باکی بوده و چیکار میکرده ی ...

عزیزم چرا نبرن

مردی ک یعمر هوس بازی کرده رابطه جنسی داشته این مرد تنوع طلب شده و دهنش مزه داده اینکارا

ازیطرف باید ازمایش سلامت جنسی بده

ازیطرف اینجور مردا توزندگی خیانت کار هستن مفهوم تعهد  رونمیدونن

و چ بسا باز باهمون ادمای قبل مجدد وارد رابطه بشن

انقد زیادن ازاین مردا ک زندگی خانومارو نابود کردن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هزار ماشالا خودشون هر گوهی میخورن مردا بعد میان دنبال افتاب مهتاب ندیده 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید